Search

Πολλά τα παράπονα από την ελληνική αποστολή για τις οργανωτικές αβλεψίες στη Βαρκελώνη

Πολλά είναι τα παράπονα τα οποία έχουν τα μέλη της ελληνικής αποστολής από τους διοργανωτές έως τώρα.

Αρχικά, η ισπανική ομοσπονδία θα έπρεπε να έχει φροντίσει να παρέχει σε κάθε ομάδα από έναν συνοδό, προκειμένου να βοηθά στη συνεννόηση, τις μετακινήσεις και άλλα διαδικαστικά θέματα.

Πράγματι, το Κατάρ για παράδειγμα έχει μία συνοδό, όμως εκείνη της ελληνικής αποστολής, αν και έχουν περάσει τρεις ημέρες από την άφιξη της ομάδας ακόμη δεν έχει εμφανιστεί.

Ακόμα πιο σοβαρά όμως είναι τα ζητήματα, τα οποία ανέκυψαν από την Παρασκευή το πρωί. Η κίνηση στους δρόμους της Βαρκελώνης ήταν αρκετή και το λεωφορείο, που θα μετέφερε την Εθνική στο γήπεδο για να προπονηθεί, δεν ήρθε καν για να την παραλάβει, με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει εντελώς την τελευταία της προπόνηση πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, η Εθνική μας, όπως και εκείνη του Κατάρ, μετά βίας κατάφεραν να κάνουν το ζέσταμά τους. Ο λόγος είναι πως έφτασαν στο γήπεδο μόλις μισή ώρα πριν από το παιχνίδι. Βλέπετε, παρότι ήταν γνωστό το μποτιλιάρισμα χθες, οι διοργανωτές δεν φρόντισαν, ώστε να υπάρξει μια συνεννόηση, για να έρθουν τα λεωφορεία να πάρουν νωρίτερα τις ομάδες από το ξενοδοχείο… Έτσι το παιχνίδι καθυστέρησε και να ξεκινήσει περίπου 10-15 λεπτά.

Share it