Search

Ντέμης Νικολαΐδης: «Όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου εκτιμούν τον Ουζουνίδη»

Με κάτι παραπάνω από κολακευτικά λόγια μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο συντοπίτης του Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός αποθέωσε τον κόουτς του Παναθηναϊκού για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του και το πώς αντιμετωπίζει τις… αντιξοότητες που του παρουσιάζονται, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως δεν θέλησε να μιλήσει για διαιτησία μετά το «χειρουργείο» Κύζα, στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν εκτιμούν μόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον Ουζουνίδη, αλλά οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος του. Το πρωτάθλημα αλλοιώνει συμπεριφορές. Βλέπουμε να βγαίνει ο Ουζουνίδης και να μιλάει με σεβασμό. Προκαλεί τρομερά θετική εντύπωση ότι δεν μίλησε για τη διαιτησία και δεν κατηγόρησε τον διαιτητή μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα το κάνει κανείς άλλος αυτό. Έχει πολύ σωστή συμπεριφορά. Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός διαθέτει Ουζουνίδη, Κόλα, Λυμπερόπουλο, Καρβουνίδη… Όσοι είμαστε μέσα στο ποδόσφαιρο νιώθουμε οικεία με αυτούς τους ανθρώπους, μας δημιουργεί θετική προδιάθεση», ανέφερε σχετικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Πηγή: sport-fm.gr

Share it