Search

Audio: Ο Κώστας Τσαμούρης μιλά για την Ξάνθη, την εμπειρία της Καϊζερσλάουτερν αλλά και το μέλλον του

Για όλους και για όλα μίλησε ο ξανθιώτης ποδοσφαιριστής της δεύτερης ομάδας της  Καϊζερσλάουτερ, Κώστας Τσαμούρης, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Sportsaddict στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης με παρουσιαστή τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη.

Ο 22χρονος ξανθιώτης αμυντικός, μίλησε για το ποδοσφαιρικό του ξεκίνημα στον ΑΠΟΞ, την παρουσία του στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ και τα όσα συνέβησαν στην περίοδο που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο. Ενώ μίλησε ακόμα για την πιο ευχάριστη και δυσάρεστη στιγμή με την φανέλα της αγαπημένης του Ξάνθης, για τους κολλητούς του που έκανε στην ομάδα αλλά και για τα δύσκολα συναισθήματα όταν αποχώρησε απο τον σύλλογο, τονίζοντας πάντως πως είναι θετικός σε ενδεχόμενο επιστροφή στο μέλλον στην ομάδα της Ξάνθης αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.

Παράλληλα η κουβέντα έφτασε στο πως ήρθε η μεταγραφή στην Γερμανία και την ιστορική Καϊζερσλάουτερν, την παρουσία του εκεί και την μεγάλη ευκαιρία που έχασε λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε αλλά και τις διαφορές με την Ελλάδα τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στην ζωή. Ενώ σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του ο Κώστας Τσαμούρης τόνισε πως προτεραιότητα είναι το εξωτερικό χωρίς όμως να αποκλείει τίποτα.

Επίσης πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση του στην ερώτηση τι σημαίνει για αυτόν ΑΟΞ. Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω.

https://www.mixcloud.com/nektarios_xanthi/%CE%BF-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CF%8C-sportsaddictgr/

Share it