Search

Πολλά παιδικά χαμόγελα και γεμάτες εξέδρες στην τελετή λήξης του «Ευ αγωνίζεσθαι» (photos)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 6η τελετή λήξης ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ στο γήπεδο ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ με τη συμμετοχή των 7 ακαδημιών του Δήμου Αλεξ/πολης, σε μια άριστα οργανωμένη αθλητική γιορτή με κατάμεστες κερκίδες, κέφι και ενθουσιασμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Βαταμίδης Ιωάννης και Κουκουράβας Γεώργιος, αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλεξ/πολης, o δημοτικός σύμβουλος Αετόπουλος Κυριάκος, ενώ το Δ.Σ του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου εκπροσώπησε ο κ. Ζαπαρτίδης Πασχάλης.

Όλες οι Ακαδημίες βραβεύτηκαν με αναμνηστικά και μπάλες , ενώ τιμήθηκαν από τον Δήμο Αλεξ/πολης ο κ. Δαστερίδης Κωσταντίνος για την πολυετή προσφορά του στον ΑΟ Καππαδοκών και ο κ. Παπαπαντελής Νικήτας για την προσφορά του στο Ποδόσφαιρο υποδομής και τον θεσμό του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της τελικής γιορτής «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» 2017.

Ειδικότερα:

1. Τις ακαδημίες που συμμετείχαν (Γ.Σ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ , ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ , ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ , ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ , ΠΑΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ , ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ & I-.SOCCER, καθώς και τους προπονητές – παιδαγωγούς για το
εξαίρετο αθλητικό και εκπαιδευτικό τους έργο.

2. Τον Δήμο Αλεξ/πολης για τη ένταξη του θεσμού στο πρόγραμμα των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

3. Την ακαδημία ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ για την εξαιρετική διοργάνωση και φιλοξενία

4. Τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και το ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ για την ιατρική υποστήριξη που παρείχαν

5. Τα ΜΜΕ για την κάλυψη της εκδήλωσης

6. Τους γονείς των μικρών αθλητών για την εξαιρετική αθλητικής τους
παρουσία

Ο Σύνδεσμός μας θα συνεχίσει να στηρίζει με θέρμη το συγκεκριμένο θεσμό προς όφελος του τοπικού αθλητισμού και πρωτίστως στην κατεύθυνση μιας σωστής αθλητικής & κοινωνικής παιδείας για τα αθλούμενα παιδιά μας.

Υ.Γ. Συνολικά στην εκδήλωση πήραν μέρος 590 περίπου μικροί αθλητές 5-10 ετών με τη συνοδεία 22 προπονητών /παιδαγωγών, ενώ στις πανέμορφες αθλητικές εγκαταστάσεις παρευρέθηκαν 500 περίπου γονείς και φίλοι του ποδοσφαίρου υποδομής. Αξίζει να σημειωθεί το χειροκρότημα και η επιβράβευση όλων των παιδιών!!!

Την εκδηλώσει κάλυψε ιατρικά ομάδα του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και του ΕΚΑΒ ΘΡΑΚΗΣ.

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ

*Το παραπάνω αποτελεί δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου. 

Δείτε φωτογραφίες από τους αγώνες μέσα από τον φακό του SportsAddict:

Share it