Search

Ουζουνίδης: «Καταδικάζω το γεγονός με το κουτάκι στον Ίβιτς, αλλά εγώ δεν θα έφευγα»

Για το περιστατικό με το κουτάκι μπύρας που χτύπησε τον Βλάνταν Ίβιτς στην Λεωφόρο αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Εβρίτης τεχνικός του Παναθηναϊκού καταδίκασε το γεγονός, ωστόσο υποστήριξε πως τόσο η αντίδραση του Σέρβου τεχνικού όσο και αυτή του ΠΑΟΚ ήταν υπερβολική.

Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής ο Ίβιτς, λέγοντας πως έχει συνεχίσει να παίζει με χειρότερους τραυματισμούς.

«Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλό σου. Όση κόντρα κι αν υπάρχει. Αν δεν υπάρχει κάτι τόσο χοντρό, δεν υπάρχει λόγος να φύγεις. Το κουτάκι δεν ήταν κάτι τόσο χοντρό. Σίγουρα το καταδικάζουμε αυτό που έγινε, γιατί είναι επαγγελματίας και οικογενειάρχης. Η αντίδραση του προπονητή και του ΠΑΟΚ ήταν υπερβολική. Ο προπονητής από μόνος του δεν έκανε κάτι. Έτσι πιστεύω, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι. Σίγουρα εκείνη τη στιγμή από το χτύπημα έχεις το φόβο ότι μπορείς να πάθεις κάτι, αλλά ο Ίβιτς έχει παίξει με δεμένο κεφάλι και με πολύ χειρότερα χτυπήματα. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα αυτό, να είστε σίγουροι. Καταδικάζω την ενέργεια από τον οπαδό μας. Όλα τα άλλα κανείς μας δεν ξέρει», ήταν τα λόγια του Ουζουνίδη.

Share it