Search

Με Γλυκερία, Βανδή και Παπαρίζου η φετινή Γιορτή Κρασιού στην Αλεξανδρούπολη!

Με ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου θα κάνει πρεμιέρα η φετινή Γιορτή Κρασιού του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Με άλλα λόγια, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου, στη σκηνή της Γιορτής θα ανέβει η Γλυκερία, που «από πιτσιρίκα τη λέγανε μπαμπέσα», θα αναρωτηθεί «γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια», θα «πάει σε μάγισσες και χαρτορίχτρες» και θα μας ρωτήσει «τα σμυρνέικα τραγούδια ποιος μας τα ‘μαθε»… Η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το χώρο της Γιορτής, αφού η πορεία της μακρά και οι θαυμαστές της πάρα πολλοί, ωστόσο το κόστος του εισιτηρίου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Την αποκάλυψη του ονόματος έκανε στη συχνότητα του StatusRadio 94.2 ο πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης, ο οποίος είπε ακόμη ότι η καταληκτική συναυλία της Γιορτής Κρασιού θα γίνει επίσης από δύο πολύ γνωστά ονόματα. Πρόκειται για το δίδυμο Δέσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου, που επίσης απευθύνονται σε ένα πολύ ευρύ κοινό και η επιτυχία της συναυλίας τους που θα γίνει στις 30 Ιουλίου, θεωρείται δεδομένη.

Οι πέντε ημέρες που μεσολαβούν των δύο συναυλιών, θα καλυφθούν με παραδοσιακό πρόγραμμα, το οποίο καταρτίζεται αυτή την περίοδο από την ΕΠΟΦΕ, η οποία βρίσκεται σε επαφές με τους πολιτιστικούς συλλόγους και καλλιτεχνές/ορχήστρες της παραδοσιακής μουσικής.

Πηγή: reportal.gr

Share it