Search

Το παλιό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης γίνεται… αναψυκτήριο!

Στην αποκάλυψη μίας απίστευτης είδησης προέβει μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximum FM 93,6, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης.

Ο κ. Βαταμίδης είπε πως έχει ήδη παρθεί η απόφαση το παλιό κολυμβητήριο της Αλεξ/πολης που τόσα χρόνια είναι εγκαταλελειμμένο να γίνει Δημοτικό Αναψυκτήριο!

Αυτή η εξέλιξη προξενεί σίγουρα προβληματισμό, καθώς είναι πολύ περίεργο να αποφασίζει κάτι τέτοιο η δημοτική αρχή, ενώ υπάρχουν τόσες προτάσεις και δίκαιες απαιτήσεις από συλλόγους της πόλης. Μία απο αυτές τις προτάσεις άνηκε στον ΟΕΓΑ, με τους ανθρώπους του να ήθελαν να μετατραπεί το παλιό κολυμβητήριο σε «σπίτι της γυμναστικής» καθώς ο χώρος που προποντούνται οι αθλητές του συλλόγο, αλλά και αυτοί του Δημόκριτου, όχι μόνο δεν είναι κατάλληλος, αλλά είναι και επικίνδυνος. Μία άλλη πρόταση ήταν να μετατραπεί σε κλειστό γυμναστήριο όπου θα παίζονται βόλεϊ, μπάσκετ και άλλα αθλήματα.

Ο κ. Βαταμίδης τόνισε επίσης ότι μετά από νέα συζήτηση που είχε με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη, όπως όλα δείχνουν το τειχίο του Δημοτικού Σταδίου «Φώτης Κοσμάς» από την πλευρά της θάλασσας δεν θα γκρεμιστεί.

Ακούστε κάνοντας κλικ ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βαταμίδη (από το 10:00 και μετά αναφέρεται στο παλιό κολυμβητήριο).

Share it