Search

Αυτός είναι ο χάρτης της ΕΠΣ Ξάνθης της νέας αγωνιστικής χρονιάς! Οι δύο κατηγορίας και ο διπλός όμιλος της Β’

Πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης η κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Ένωσης, σχετικά με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και την εξ’ ολοκλήρου αλλαγή της προκήρυξης των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Εκεί η 11μελής διοίκηση υπο τον Πρόεδρο Γιώργο Πανίδη θα πρέπει να μελετήσουν και να συζητήσουν, μετά απο την θετική εντολή που πήραν στην απολογιστική Γενική Συνέλευση του Φεβρουαρίου, τις προτάσεις που ετοίμασε η Επιτροπή πρωταθλημάτων και Κυπέλλου που απαρτίζεται απο τα μέλη της διοίκησης Αθανάσιο Κατσαρό, Χακάν Ισμέτογλου και Γιάννη Πιστόλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict, η πρόταση που θα περάσει είναι αυτή της δημιουργίας δύο κατηγορίων(Α’ και Β’), με την Β’ μάλιστα να διεξάγεται σε δύο ομίλους. Μορφή που έχει ξαναγίνει να σημειώσουμε και παλαιότερα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ένωσης.

Η Α’ κατηγορία θα απαρτίζεται απο 14 ομάδες, στις οποίες περιλαμβάνονται οι 9 που ήταν φέτος πλήν δηλαδή του πρωταθλητή Άρη Αβάτου που ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική, ενώ η Διοίκηση αποφάσισε να παραμείνει η ΑΕ Ξάνθης καθώς ουσιαστικά απο την στιγμή που φτιάχνεται απο την αρχή η προκήρυξη δεν λαμβάνουν υπόψιν την προηγούμενη. Πέρα απο τις 9 ομάδες που αποτελούσαν την φετινή Α1 ανεβαίνουν στην μεγάλη κατηγορία επίσης οι πέντε πρώτοι των πλέι οφ της Α2 κατηγορίας ώστε η κατηγορία να έχει 14 ομάδες.

Στην Β΄κατηγορία οι ομάδες χωρίζονται σε δύο ομίλους των 13-14 ομάδων, ανάλογα δηλαδή πόσες θα δηλώσουν συμμετοχή, οπού θα περιλαμβάνονται όλες οι ομάδες που μετείχαν στα φετινά πρωταθλήματα των Πλέι άουτ της Α2, Β’ και Γ’ κατηγορία. Οι ομάδες χωρίζονται ανα βαθμολογική σειρά έτσι ώστε ομάδες που ήταν ψηλά και κοντά στους βαθμούς να μην μετέχουν στον ίδιο όμιλο.

Αυτό το πλάνο είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict, το πλάνο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και αναμένεται να περάσει με αρκετές ψήφους καθώς τόσο η τριμελής Επιτροπή όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης την βλέπουμε με πολύ θετικό μάτι.

Πάμε να δούμε λοιπόν περιληπτικά πως αναμένεται να διαμορφωθούν οι δύο κατηγορίες, αναμένοντας φυσικά και την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΣ Ξάνθης κυρίως για τον διαχωρισμό της Β’ κατηγορίας που θα εξαρτηθεί φυσικά και απο το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ, ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ, ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ, ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ, ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ, ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, ΚΕΝΤΗΤΗ, ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ, ΑΤΛΑΣ ΣΕΛΙΝΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ, ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΗΣΕΑΣ, ΔΟΞΑ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ, ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΑΜΙΣΣΟΥ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ, ΕΛΠΙΔΕΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ, Α. ΠΟ. ΞΑΝΘΗΣ, ΑΕΤΟΣ ΤΟΞΟΤΩΝ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ, ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΑΣ ΦΙΛΙΩΝ, ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΕΛΕΡΟΥ, ΕΝ. ΕΛΠΙΣ ΣΟΥΝΙΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ, ΑΣΠΙΣ ΠΗΓΑΔΙΩΝ, ΔΟΞΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. ΧΡΥΣΑΣ, ΑΕΚ ΚΥΨΕΛΗΣ, ΑΕΤΟΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ Π. ΚΑΤΡΑΜΙΟΥ, ΑΠΟΞ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ, ΣΜΙΝΘΗ, ΚΟΤΥΛΗ, ΡΕΜΒΙΑΚΟΣ.

 

Share it