Search

Photos: 90 κλικ απο το φιλικό των πρωταθλητών Δροσερό και Άβατο και η απονομή του τίτλου στον Φίλιππο!

Ημέρα γιορτής ήταν η σημερινή για τον Φίλιππο Δροσερού που υποδέχτηκε στο γήπεδο του Δροσερού τον πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας, Άρη Αβάτου, που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, σε μια ημέρα που πραγματοποιήθηκε η απονομή του τίτλου του πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας στον Φίλιππο Δρσοερού.

Το κλίμα ήταν γιορτινό και βασικός καλεσμένος σε ατυή την γιορτινή μέρα για την ομάδα του Δροσερού ήταν η ομάδα του Αβάτου, με τις δύο ομάδες να δίνουν φιλικό παιχνίδι πριν την απονομή του τίτλου Εκεί η ομάδα του Δροσερού εκμεταλλευόμενοι και τις πολλές απουσίες του Αβάτου, αλλά έχοντας και σε μεγάλη μέρα τους τερματοφύλακες της, κατάφερε αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο να κερδίσει με 3-2.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν πλήρως τον ελλιπή, μόλις με 11 παίκτες κατέβηκε, Άρη Αβάτου και να βρεθούν να προηγούνται με 3-0 όμως με αντεπίθεση στο φινάλε η ομάδα του Αβάτου μείωσε σε 3-2 και είχε 2-3 καλές στιγμές για να ισοφαρίσει. Το 1-0 για την ομάδα του Δροσερού σημείωσε στο πρώτο μέρος  ο Χαϊρετίν Μαμούτογλου και ενώ νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι. Το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου καθώς ο κίπερ του Φίλιππου Νάζος Μουαρέμογλου “κατέβασε ρολά”.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την τρομερή ταχύτητα και ποιότητα που διαθέετουν επιθετικά και κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές κάνοντας το 3-0 ενώ έχασαν και ακόμη δύο τετ-α-τετ. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Ερσάλ Χασάνογλου που βγήκε απέναντι στον Πανίδη και με πλασέ σκόραρε, ενώ το 3-0 διαμόρφωσε ο Μπεσήμ Κιαζίμογλου με σουτ εντός περιόχής. Η ομάδα του Αβάτου προσπάθησε να αντιδράσει, με το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2 με τέρματα των Βασίλη Δόντσου και Δημήτρη Εφεντόπουλου.

Για την ομάδα του Μάκη Χατζημωϋσιάδη, τον πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας Φίλιππο Δροσερού, ξεκίνησαν οι: Μουαρέμογλου, Αχμέτογλου, Αλή Ογλου Σερ., Μεμέτ Αλή, Μουμίν Αλισάν, Ρασήμογλου, Χασάνογλου Ερσ., Αλή Ογλού Νετζ., Απτίλογλου,Αλή Ογλού Δελ., Μαμούτογλου Χ. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Ρεφίκογλου, Κιαζίμογλου, Εμίνογλου, Αχμέτογλου, Ραμαδάνογλου

Για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη αγωνίστηκαν σε όλο το ματς οι: Πανίδης, Μιχαηλίδης, Βασιλειάδης Γιανν., Κουτσούμπας, Ντουμπάν, Σουκρήογλου, Δόντσος, Δεσύλλας, Βασιλειάδης Γιωργ., Ευθυμιάδης και Εφεντόπουλος.

Την αναμέτρηση διεύθυναν οι Βασίλης Ουζουνίδης, Χρήστος Τζεβελεκίδης και Απόστολος Χρυσέλης. Ενώ ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Κυπελλούχου ΕΠΣ Καβάλας με την φανέλα της Πέρνης Αλή Μπαρή που βοηθάει την ομάδα του χωριού έχοντας βοηθητικό ρόλο δίπλα στον κόουτς της ομάδας.

Ενώ το παρών έδωσαν η διοίκηση του Άρη Αβάτου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Δημοτικός Σύμβολος Μιχάλης Λομβαρδέας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας και τα μέλη Γιάννης Πιστόλας και Αντώνης Κουτσουρλής, όπως και πλήθος κόσμου με το ευχάριστο να είναι η παρουσία πολλών πιτσιρικάδων.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα υπάρχει συνέχεια του ρεπορτάζ με πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία απο την απονομή.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ απο το παιχνίδι του Φίλιππου Δροσερού με τον Άρη Αβάτου και εν συνεχεία απο την απονομή του τίτλου του πρωταθλητή στον Φίλιππο Δροσερού.

Share it