Search

Ο απολογισμός της χρονιάς και αισιοδοξία για το μέλλον του Ορφέα απο τον Παναγιώτη Καμαράκη

Την ικανοποίηση του για την φετινή χρονιά, που βρίσκει τον Ορφέα Ξάνθης στην 5η θέση του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και την αισιοδοξία του για το μέλλον του συλλόγου εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής του Ορφέα, Παναγιώτης Καμαράκης.

Ο Παναγιώτης Καμαράκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Sportsaddict στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, απο τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη, και μίλησε για την φετινή χρονιά που παρά τις δυσκολίες μέσα στην διάρκεια της σαιζόν βρήκε τον Ορφέα να τελειώνει το πρωτάθλημα στην 5η θέση. Ο κ. Καμαράκης τόνισε πως αυτή η πορεία ανήκει στους παίκτες αλλά και στον “ήρωα” Μπάμπη Χατζημεστή, που όπως τόνισε και ο ίδιος αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε Ορφέας.

Παράλληλα μίλησε και για το ενδεχόμενο της Football League, αλλά και για το παράπονο όλων στην ομάδα της Ξάνθης απο την μικρή παρουσία του κόσμου αλλά και προς την ΕΠΣ Ξάνθης για το γεγονός πωςτην ίδια ώρα με τον Ορφέα γινόταν και παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας στο τοπικό.  Ενώ αναφέρθηκε επίσης στην άριστη συνεργασία με την ΠΑΕ και την στήριξη της μεγάλης ομάδας του Νομού και την μεγάλη ευκαιρία που αξίζει ο Γιάννης  Μπουνταγκίδης.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη…

Share it