Search

Νίκη παρά τις πολλές απουσίες για τον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη κόντρα στην ΑΕΚ του Μάνταλου

Μπορεί να ήταν εκτός μάχης οι πιο ποιοτικοί του παίκτες (Μπεργκ, Εμποκού, Βιγιαφάνες, Κουλιμπαλί), όμως ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος! Οι πράσινοι ήταν ομάδα με τα όλα της στο ματς απέναντι στην ΑΕΚ στην Λεωφόρο και χάρη σε πέναλτι του Λέτο έφτασαν στη νίκη με σκορ 1-0.

Αποβλήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Βράνιες, επιδιώκοντας να δεχτεί δεύτερη κίτρινη προκειμένου να χάσει μόνο το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και όχι δύο λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Βασικός για την ΑΕΚ ο Κομοτηναίος Μάνταλος, άξια θαυμασμού η προσπάθεια του Εβρίτη Ουζουνίδη που παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, η ομάδα του παρουσίασε μία πάρα πολύ καλή εικόνα.

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (79’ Ρέις), Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης (65’ Βλαχοδήμος), Λέτο (70’ Μολίνς)

Στον πάγκο: Στιλ, Ευαγγέλου, Πίσπας, Μέστο

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Αϊντάρεβιτς (64’ Αλμέιδα), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (75’ Μπακασέτας), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (71’ Πατίτο), Αραούχο

Στον πάγκο: Βούρας, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Πέκχαρτ

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Α’) / Κούλα Χασάν (Β΄)

Η βαθμολογία των πλέι οφ
ΠΑΟΚ 8 (2-1)*
ΑΕΚ 6 (2-2)
Παναθηναϊκός 5 (2-2)*
Πανιώνιος 4 (2-3)

*εκκρεμεί η απόφαση για το μεταξύ τους παιχνίδι στη Λεωφόρο που διακόπηκε

Πληροφορίες: sport-fm.gr

Share it