Search

Ο πρόεδρος της Α.Ε.Δ., Νίκος Τσουλκανάκης, αποκαλύπτει: Έτσι θα πορευτούμε στη Γ’ Εθνική

Για να αναζητήσουμε την αιτία μίας επιτυχίας ή αποτυχίας, είθισται να την αναζητούμε στους υψηλά ιστάμενους. Σ’ αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις και διοικούν. Άπαντες στο Διδυμότειχο (κόσμος, προπονητές, ποδοσφαιριστές), αναγνωρίζουν την συμβολή της διοίκησης στην επιτυχία της Α.Ε.Δ., και ομολογούν πως της αναλογεί σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας. Ο Νίκος Τσουλκανάκης, Πρόεδρος της ομάδας, επισήμανε στο ΈβροSport πως οι σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτέλεσαν ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας.

Νίκος Τσουλκανάκης: «Μας χαροποιεί που για ένα απ’ αυτά στα οποία αναφέρονται όλοι όσοι αποτέλεσαν ή αποτελούν μέλη του οργανισμού, που ονομάζεται Α.Ε.Δ., είναι η αξιοπιστία της διοίκησης. Είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύονται οι ποδοσφαιριστές. Τα τελευταία χρόνια αυτή είναι η επιτυχία. Έχουμε καταφέρει να φέρουμε ποδοσφαιριστές, απ’ την Ορεστιάδα, απ’ την Αλεξανδρούπολης και αλλού και να δημιουργήσουμε το καλύτερο υλικό στον Έβρο. Πετύχαμε τους στόχους μας και συνεχίζουμε. Δεν έχουμε κάνει πολλά ακόμη…».

Τώρα έρχεται η Γ Εθνική. Νέες φιλοδοξίες, αλλά και μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ν.Τ: «Ήδη καταστρώνουμε το πλάνο για τη νέα σεζόν. Δεν θα πάμε απλά στη Γ’ Εθνική για να συμμετέχουμε. Δεν θα βάλουμε ως στόχο απλά την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Θέλουμε να φέρουμε στην Α.Ε.Δ. καταρχάς τους Εβρίτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Γ’ Εθνικής, μακριά απ’ τον Νομό. Παιδιά που αγωνίζονται σε ομάδες π.χ. της Κρήτης, των Αθηνών αλλά και πιο κοντά, θα αποτελέσουν τον πρώτο στόχο μας. Θέλουμε να ποντάρουμε στην εντοπιότητα».

Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Δ. ευχαρίστησε τον Γιάννη Αναστασιάδη για τα όσα προσέφερε, ενώ αναφέρθηκε και στο προφίλ που θα έχει ο νέος προπονητής.

Ν.Τ.: «Μετά την αποχώρηση του κ. Αναστασιάδη τον οποίο ευχαριστούμε για όσα προσέφερε, θα μιλοήσουμε με κάποιους προπονητές του Νομού και αναλόγως της φιλοσοφίας του καθενός, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή».

Δεν λείπουν όμως και οι πονοκέφαλοι, με το γηπεδικό και τις προπονητικές εγκαταστάσεις να «πονοκεφαλιάζουν» τους ιθύνοντες.

Ν.Τ.: «Μας ενδιαφέρει πρώτα να δημιουργήσουμε ένα προπονητικό κέντρο. Δεν έχουμε ούτε αυτό το βασικό. Έναν χώρο να προπονηθούμε. Φέτος προπονούμασταν στο Πραγγί και πάλι το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση. Τ ο κόστος είναι υψηλό και αναζητούμε μία λύση. Να δημιουργήσουμε ή να βρούμε έναν χώρο προπόνησης».

«Για το γήπεδο δεν είμαι αισιόδοξος. Θεωρώ πως δεν θα γίνει τίποτα από πλευράς Δήμου και αν γίνει κάτι, θα γίνει με δική μας προσπάθεια και επιβάρυνση».

Πηγή: Εφημερίδα ΈβροSport

Photo Credit: KPRS Photography (απ’ την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος)

 

Share it