Search

Αντικρουόμενα δημοσιεύματα για τον Ογούζ Τσετίν και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ξάνθη!

Ο αντικαταστάτης του Λουτσέσκου είναι κάτι που τούτη την στιγμή είναι κάτι που βρίσκεται σε προτεραιότητα στην ομάδα της Ξάνθης, με τα ονόματα και τα σενάρια που ακούγονται να αυξάνονται  συνεχώς.

Ένα απο αυτά που φέρεται να έχει προστεθεί στην λίστα, τουλάχιστον σύμφωνα με Τουρκικά ΜΜΕ, που αναφέρουν πως έχει υπάρξει ενδιαφέρον απο πλευράς Ξάνθης για τον  54χρονο με προϋπηρεσία στην Εθνική Τουρκίας. Όχι φυσικά ως πρώτος αλλά ως βοηθός, ενώ ακόμη έχει εργαστεί σε Φενέρμπαχτσε, Γκεντσλερμπιρλιγκι, Ντιγιάρμπακιρ ενώ  μέχρι πρότινος ήταν στην Μπουγιουκσεχιρ.

Πάντως το οξύμωρο είναι πως παρότι όπως τονίζουν δημοσιεύματα στην γείτονα χώρα ο Τσετίν είναι θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ξάνθη, αναφέρουν οτι η κρούση της Ξάνθης δεν ήταν για την θέση του…προπονητή! Και εκεί είναι το «μπέρδεμα» που φαίνεται ότι «αποδυναμώνει» το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς ναι μεν υπάρχει και η κενή θέση του τιμ μάνατζερ που κατείχε μέχρι πρότινος ο Γιώργος Κασναφέρης που αναμένεται να συνεχίσει – απομένουν τα τυπικά – στον Απόλλων Σμύρνης, όμως ο Τσετίν δεν είναι «τιμ μάνατζερ».

Share it