Search

Επέστρεψε στην ενδεκάδα ο Μάνταλος και κέρδισε η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη και έπιασε πρωτιά!

Με τον αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο να επσιτρέφει στην ενδεκάδα και τον  Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μπαίνει στο ματς ως αλλαγή και με όμορφο σουτ στο 85ο λεπτό να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0, η  ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του  “πληγωμένου” από τις απουσίες Παναθηναϊκό του Μαρίνου Ουζουνίδη και έπιασε ξανά κορυφή με το φινάλε του πρώτου γύρου των πλέι οφ της Super League.

Όπως αναφέρει το sport-fm, κακό το πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και ιδιαίτερες φάσεις. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν – χωρίς αποτέλεσμα με μακρινά σουτ – ενώ το «Τριφύλλι» έψαξε ανεπιτυχώς τις αντεπιθέσεις. Μεγαλύτερη και μοναδική κλασική ευκαιρία ήταν στο φινάλε (44’) όταν ο Μάνταλος σημάδεψε άουτ με κοντινή κεφαλιά.

Με την Ένωση να χάνει μοναδική ευκαιρία με τον Αλμέιδα ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός, ενώ πίσω ήταν άνετος, δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση και στο τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο μισό του γηπέδου. Η ΑΕΚ πίεσε και τελικά είδε τις προσπάθειές της να δικαιώνονται όταν το σουτ του Λάζαρου κατέληξε στα δίχτυα (85’).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (82’ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Μπακασέτας (60’ Χριστοδουλόπουλος), Αλμέιδα (60’ Αραούχο)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Εμποκού (76’ Στάικος), Βλαχοδήμος (68’ Μπουμάλ), Μολίνς (60’ Λέτο), Κλωναρίδης

Η βαθμολογία των πλέι οφ
1. ΑΕΚ 6 (2-1)
2.ΠΑΟΚ 5 (1-1)*
3.Πανιώνιος 4 (2-2)
4.Παναθηναϊκός 2 (1-2)*
*εκκρεμεί η απόφαση για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Photo Credit: Reporter-images

Share it