Search

Βαρύ πένθος στον αθλητισμό της Θράκης! «Έφυγε» ο Αλέκος Καρυπίδης…

Στη θλίψη βύθισε τον αθλητικό κόσμο της Θράκης η είδηση πως ο προπονητής του ανδρικού τμήματος μπάσκετ, του Δημοκριτείου, Αλέκος Καρυπίδης, “έφυγε” για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Αλέκος Καρυπίδης, εμπνευστής και αρχιτέκτονας της ομάδας του Δημοκριτείου, που στην πρώτη της κιόλας χρονιά, πραγματοποίησε υπό τις οδηγίες του εκπληκτική χρονιά και κέρδισε το χειροκρότημα, έφυγε απ’τη ζωή, χάνοντας την άνιση  μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο εκλιπών, αποτέλεσε μία απ’ τις εξέχουσες φυσιογνωμίες του μπάσκετ στη Θράκη, καθώς διετέλεσε επί χρόνια μέλος στην ανδρική αλλά και την γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή, συνδέοντας το όνομά του με τις πλέον ιστορικές στιγμές του συλλόγου (Α2 με τους άνδρες, Α1 και Ευρώπη με τις γυναίκες), ενώ ήταν και καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η είδηση συντάραξε τους πάντες και όπως είναι αυτονόητο, προκάλεσε την αναβολή του σημερινού ημιτελικού της ομάδας του, του Δημοκριτείου, με την Φιλία Ορεστιάδας. Το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, θα γίνει εν τέλει την Τετάρτη. Εκεί “τα παιδιά” του, με τα οποία “έχτισε” σχέσεις, κάτι παραπάνω από αθλητικές, θα έχουν την ευκαιρία να τον κάνουν περήφανο ακόμη μία φορά, παλεύοντας για την άνοδο στην Γ’ εθνική καλαθοσφαίρισης.

Η κηδεία του Αλέκου Καρυπίδη, θα γίνει στην Καβησό Φερών, του νομού Έβρου, στις 18:00.

Η συντακτική ομάδα του SportsAddict εκφράζει την βαθειά της θλίψη και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος….

Share it