Search

Τα προγνωστικά και οι ευχές του τεχνικού τιμ της ΑΕ Κομοτηνής για το Final-4 της Ευρωλίγκα!

Μπορεί όλοι στην ομάδα να έχουν το μυαλό τους στο ντέρμπι ανόδου της Κυριακής απέναντι στους Ικάρους Σερρών αλλά σε όλη την Ευρώπη το Final-4 της Ευρωλίγκα που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου.

Για αυτούς τους αγώνες κλήθηκαν να μιλήσουν στην επίσημη σελίδα της ΑΕ Κομοτηνής τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας και συγκεκριμένα ο προπονητής Σωτήρης Κοκκινόπουλος και οι άμεσοι συνεργάτες του Βασίλης Στοάκης, Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς και Πέτρος Μούχτσης.

Πρώτος απάντησε ο κοουτς Κοκκινόπουλος, ο οποίος στο ερώτημα για το ποιος είναι κατά τη γνώμη του το φαβορί τόνισε “Φαβορί δεν υπάρχει. Ίσως σε πολύ μικρο βαθμό η Φενερ λόγω εντοπιότητας” ενώ αναφορικά με τους δυο ημιτελικούς επισήμανε πως “Η Φενερ φαίνεται πολύ φορμαρισμένη αλλά και η Ρεάλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα της Φενερ στην περιφέρεια κυρίως. Στο αλλο παιχνιδι η ΤΣΣΚΑ έχει πιο μεγαλο ροστερ αλλα ο Ολυμπιακος ειναι πολυ σκληρη ομαδα και παρα τις απουσιες του θα ειναι πολυ ανταγωνιστικος.Σ αυτο το παιχνιδι μεγαλο ρολο θα παιξει η αποδοση του Πριντεζη αλλα και το φορμαρισμα του Παπανικολαου και η παρουσια του Παπαπετρου.Ο Σπανουλης ειναι κομβικος ετσι κι αλλιως.Αν του σταματησουν οι Ρωσοι τη δημιουργια θα υπαρχει μεγαλο προβλημα”

Στη συνέχεια τέθηκαν τα ίδια ερωτήματα στον Βασίλη Στοάκη και τον Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς με τους δυο να υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες. Συγκεκριμένα ο Team Manager της Αε Κομοτηνής δεν έκρυψε πως ” Νικητής θέλω να είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα έχει κάνει ήδη υπέρβαση και πλέον δεν έχει να χάσει τίποτα. Πιο φορμαρισμένη δείχνει η Φενερ αλλά και οι άλλοι δυο μονομάχοι είναι κάτι περισσότερο απο πλήρεις” ενω ο Γυμναστής της ομάδας δεν έκρυψε πως “Μακάρι να το πάρει η Φενέρμπαχτσε. Πέρυσι έφτασε πολύ κοντα και με δεδομένο ότι γίνεται στην Τουρκία νομίζω ότι έχει τον πρώτο λόγο”. Τέλος ο Στατιστικολόγος της ομάδας Πετρος Μούχτσης αποκάλυψε γελώντας πως “Θελω να το παρει ο Ολυμπιακος για να δω τις αντιδρασεις του Βασίλη. Παρόλα αυτα σε τέτοιυς αγώνες δεν υπάρχουν φαβορι και αουτσάιντερ”

Ενώ η αναφορά της επίσημης σελίδας της ΑΕ Κομοτηνής κλείνει αναφέροντας: “Οπως και να εχει, ευχόμαστε στον Ολυμπιακο που ειναι εκπρόσωπος του ελληνικού μπάσκετ καλη επιτυχια και σε όλους τους φιλους του αθλήματος καλη μπασκετική πανδεσία.”

Share it