Search

Photos: Συγκλονίζουν τα δάκρυα του Ζουρνατζίδη και η κίνηση fair play άξια συγχαρητηρίων!

Η μαγεία και η ομορφιά του αθλητισμού είναι πάντα οι στιγμές, οι όμορφες και μοναδικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Μια απο αυτές συνέβη και στο φινάλε του αγώνα των Εφήβων της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Ο ταλαντούχος νεαρός γκολκίπερ της Ξάνθης, Κωνσταντίνος Ζουρνατζίδης που πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, ακόμη μια την φετινή χροιά, είχε την ατυχία απο κορυφαίος να εξελιχθεί σε ¨μοιραίο” καθώς ήταν αυτός που εκτέλεσε το τελευταίο πέναλτι που έπιασε ο κίπερ του Αστέρα και έστειλε την ομάδα την Τρίπολης στον τελικό.

Ο νεαρός κίπερ ξέσπασε σε λυγμούς με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟΞ Νίκος Καλαϊτζής που αγκάλιασε τον ‘Ζούρνα” και προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, ενώ απο τις πιο όμορφες και αξιομνημόνευτες σκηνές να εκτυλίσσονται όταν ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, που αγωνιζόταν αμέσως μετά, Δημήτρης Κρυωνάς έσπευσε και αυτός να παρηγορήσει τον Ζουρνατζίδη.

Κίνηση πραγματικά άξια αναφοράς, άλλωστε Ξάνθη και ΠΑΟΚ μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχουν ομηρικές μάχες στα τμήματα Υποδομής, άλλωστε οι δύο ομάδες ήταν το ζευγάρι του περσινού τελικού, και φέτος είχαν μεγάλη αγωνιστική μάχη ωστόσο είναι και δύο ομάδες που παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν αναπτύξει και φιλικές σχέσεις, και η κίνηση του προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ το επιβεβαιώνει πλήρως.

Μία συγκινητική στιγμή που επιβεβαιώνει το μεγαλείο του αθλητισμού…

Photo Credit: Talentabout

Share it