Search

Photos: 30 κλικ απο το τελευταίο φιλικό της χρονιάς για τον ΑΟΞ απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η Ξάνθης που υποδέχθηκε στο προπονητήριο της στα Πηγάδια την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, με τους παίκτες του ΑΟΞ με μεγάλους πρωταγωνιστές του Μάρκος Πιτσέλι και Κωνσταντίνο Κώστα κέρδισε με 6-1 την ομάδα του Ορφέα με τα πέντε απο τα έξι να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος.

Στα αγωνιστικά η ομάδα της Ξάνθης βρήκε εξαιρετική αντίσταση απο τον μαχητικό Ορφέα και κατάφερε στο 37′, και ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα είχε δοκάρι με τον Οκάν Χατζετερζόγλου, να ανοίξει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κασά Καμάρα με το 1-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα που εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή μετά την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, η ομάδα της Ξάνθης βελτιώθηκε αισθητά και επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της, πράγμα φυσιολογικό καώς ας μην ξεχνάμε και τον παράγων κούραση  για την ομάδα του Ορφέα αλλά και την διαφορά δύο κατηγοριών των δύο ομάδων, στο 49′ η ομάδα της Ξάνθης έκανε το 2-0 με σουτ του Κώστα, ενώ στο 55′ ο Πιτσέλι με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.  Στο 63′ ο Μουμίνογλου Τουγιάλ με σουτ μείωσε σε 3-1 για τον Ορφέα με τον διεθνή Αρμένιο μεσοεπιθετικό με ακόμη δύο πολύ όμορφα γκολ  στο 68′ και το 77′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό 6- διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Κώστα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν  ο Γιώργος Κασναφέρης έχοντα για βοηθούς τον μασέρ της ομάδας Γιώργο Νταλάρα και τον βοηθό προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μαλαδένη.

Για την Ξάνθη ξεκίνησαν οι:  Τζελέπης, Χατζητερζόγλου, Συλλά, Λισγάρας, Σβάρνας, Καμαρά, Τριάδης, Ορφανίδης Π., Βασιλακάκης, Κώστα, Παπαστεριανός. Ενώ στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Δεμένικος, Πιτσέλι, Ντε Λούκας, Κολλαράς, Λουσέρο

Για την ομάδα του Ορφέα ο Μπάμοης Χατζημεστής ξεκίνησε με τους: Ρούφο, Μαλαδένη, Μακράκη, Κατρανίτσα, Τορομανίδη, Μουμίνογλου, Μπουνταγκίδη, Χαλήλ Ιμπράμ, Καρά Αλή, Λαζαρίδη και Τζαμπάζ Χακή. Ενώ έπαιξαν και οι Χίντ Ιμέρ, Μελισσόπουλος, Θεοδωρίδης, Μακράκης, Καραγκιόζης αλλά και ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής.

Share it