Search

Με χάλκινο μετάλλιο και πολύ θετικές εμφανίσεις επέστρεψε από το Λαύριο ο ΟΕΓΑ! (photos)

Περισσότερα στο παρακάτω δελτίο Τύπου του συλλόγου:

Σπουδαία επιτυχία για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, στην κατηγορία παίδων-κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαϊου 2017 στο Λάυριο Αττικής.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΞΑΝΗΣ κατέλαβε την 3η θέση στο έδαφος και 10η στο σύνθετο ατομικό. Με την απόδοσή του έδειξε, ότι με την σκληρή δουλειά και την θέληση, όλα μπορούν να επιτευχθούν!!!Το μέλλον του ανήκει!!!

Η ομάδα των κορασίδων, που απαρτιζόταν από την ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ -ΜΑΡΙΑ(47η στο σύνθετο ατομικό), την ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΑΝΝΑ(36η στο σύνθετο ατομικό),την ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ ΑΓΑΠΗ(50η στο σύνθετο ατομικό) την ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΗΛΙΑ(50η στο σύνθετο ατομικό) και την ΧΡΟΝΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ(76η στο σύνθετο ατομικό) μετά από μία μέτρια εμφάνιση, έδειξαν ότι έχουν πολλά θετικά στοιχεία για πρόοδο στο μέλλον.

Για τις κορασίδες, ήταν ένας πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός αγώνας(100 κορασίδες), με τις απρόβλεπτες αποδόσεις να δημιουργούν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού, που δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Η ενόργανη γυμναστική είναι ένα υπέροχο και συναρπαστικό άθλημα που στηρίζεται στην αυτοσυγκέντρωση, στην πειθαρχία και στην καλή σωματική και ψυχολογική προετοιμασία των παιδιών. Σε αυτές τις ηλικίες που τα προγράμματα είναι ελεύθερα και ο βαθμός δυσκολίας των ασκήσεων αυξάνεται, οι εμπειρίες που αποκομίζουν μέσα από τους αγώνες, είναι σημαντικές για την πορεία τους στο μέλλον.!!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων των παιδιών όπως και των προπονητών τους κ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΚΟΥΦΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ!!!

Η Διοίκηση και η Αποστολή του Ο.Ε.Γ.Α. ευχαριστεί τον Προϊστάμενο των αθλητικών δομών του Δήμου Λαυρεωτικής κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, τον Αντιδήμαρχο κ. ΤΣΙΚΛΟ ΤΑΚΗ για την άρτια φιλοξενία τους!!!

Share it