Search

Είπαν «όχι» στη βία οι παλαίμαχοι Εβρίτες Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού

Οι Εβρίτες Σάκης Μουστακίδης, Αντώνης Τσακιρόπουλος, Μάριος Γκιούρδας, Μάκης Δημητριάδης, Άκης Σιδηρόπουλος και Λευτέρης Τερζάκης, αλλά και πολλοί άλλοι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά της βίας. 

Στον φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς» μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Πετρούπολης, παρεβρέθηκε όλη η ιστορία του ελληνικού βόλεϊ.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν το 1-1 (25-22, 21-25), ενώ στο γήπεδο συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στην Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης.

Παρών  στο κλειστό της Πετρούπολης ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης που έδωσε το πρώτο σφύριγμα του ματς αλλα και ο τωρινός πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Καραμπέτσος καθώς και πολλοί εν ενεργεία διαιτητές, παράγοντες ομάδων και αρκετοί παίκτες και παίκτριες απο διαφορα σωματεία.

Για τους «Πρασινοκόκκινους» αγωνίστηκαν οι: Ανδρεόπουλος, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης, Ζακυνθινός, Μαυράκης, Σπανός, Οικονόμου.

Για τους «Κοκκινοπράσινους» έπαιξαν οι: Μιχαλόπουλος, Γκιούρδας, Φάκας, Τερζάκης, Μουστακίδης, Θεοδωρίδης, Δ. Καζάζης, Ντράγκοβιτς, Ξεροβάσιλας, Κουρνέτας.

Μπαλαντέρ καθώς έπαιξαν και στις δύο ομάδες ήταν οι: Τριανταφυλλίδης, Μηνούδης, Ψάρας, Χατζηαντωνίου, Στέλιος Καζάζης.

Προπονητές ήταν οι: Γιάννης Λάιος, Στέφανος Πολύζος, Μιχάλης Γεωργαντής, Νίκος Ηλιόπουλος και οργανωτικός υπεύθυνος της εκδήλωσης ο Αμαριανάκης.

Share it