Search

Με την κούπα της πρωταθλήτριας επέστρεψε απο το Βαλκανικό του Λουλέμπουργκαζ η Ασπίδα Ξάνθης!

Ως πρωταθλήτριες επέστρεψαν στην Ξάνθη οι παίκτριες της Ασπίδας Ξάνθης που μετείχαν στο Βαλκανικό τουρνουά παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών που διοργανώθηκε στην πόλη Λουλέμπουργκαζ απο τον τοπικό Δήμο, με την συμμετοχή αρκετών ομάδα απο Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Βοσνία, με την Ασπίδα να εκπροσωπεί την χώρα μας.

Οι Γυναίκες της Ασπίδας Ξάνθης, υπό τις οδηγίες του Νεδίμ Καρά Αχμέτ, προκρίθηκαν ως πρώτες στον όμιλο στον μεγάλο τελικό κερδίζοντας  με 31-29 την τοπική ομάδα και 38-27 την ομάδα απο το Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Ενώ στον μεγάλο τελικό η ομάδα της Ξάνθης ήταν για ακόμα ένα ματς εντυπωσιακή, και έχοντας θερμή υποστήρικη απο τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ αλλά και τους καλαθοσφαιριστές της ΑΕ Κομοτηνής, κέρδισαν με 26-16 μεικτή ομάδα απο την Σερβία.

Ο απολογισμός για την ομάδα της Ξάνθης που αποτελούταν απο τις: Καραλίδου, Παπαχρυσοβέργη, Σακουλάκη, Αντώνογλου, Καραλή Δ., Καραλή Ειρ., Μουρβάκη και Μυστακίδου. ήταν άκρως θετικός με τα κορίτσια πέρα απο την κούπα να απολαμβάνουν όλη την διοργάνωση και την άψογη φιλοξενία των διοργανωτών.

Share it