Search

Αήττητοι και με την τρίτη θέση επέστρεψαν απο το Λουλέμπουργκαζ οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ!

Με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη στον μικρό τελικό που είχε ως αποτέλεσμα να καταλάβουν την τρίτη θέση επέστρεψαν απο το Βαλκανικό τουρνουά που διεξήχθη στην Τουρκική πόλη Λουλέμουργαζ οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Ξάνθης.

Η Ξανθιώτικη αποστολή παρότι ταξίδεψε με 16 παίκτες και στάθηκε άτυχη καθώς στην πρεμιέρα έχασε με τραυματισμό τον Τσαλίκη και στο τρίτο ματς του ομίλου τον Τάσο Αβραμίδη, και παρά την κούραση απο τα συνεχόμενα παιχνίδια κατάφερε να επιστρέψει απο την Τουρκία έχοντας κατακτήσει την τρίτη θέση και όντας μαζί με την Κυπελλούχο ομάδα της μεικτής ομάδας της Τουρκίας να είναι οι μόνες αήττητες της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Ξάνθης υπο τις οδηγίες του Νίκου Κριεζή έφερε τρεις ισοπαλίες στον όμιλο και μάλιστα όλες με το ίδιο σκορ 1-1, απέναντι στην τοπική Λουλέμπουργκαζ, μια ομάδα απο την Βοσνία αλλά και με την μεικτή ομάδα της Τουρκίας με τους ξανθιώτες να καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση του ομίλου. Όταν δεύτερη στον πιο δυνατό μάλιστα όπως αποδείχθηκε όμιλο η ομάδα της Ξάνθης πέρασε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης οπού κέρδισε με 2-1 ομάδα απο την Ρουμανία. Είναι χαρακτηριστικό πως η Μεικτή Τουρκίας που είχε μόνο μια απώλεια στο τουρνουά και αυτή απο τους ξανθιώτες στον τελικό κέρδισε με 5-1.

Η ομάδα της Ξάνθης  που έδωσε το παρών αποτελούταν απο τους: Μουστάκη, Κουρτίδη, Δημητριάδη, Αβραμίδη, Πανίδη, Κουρή, Μοσχίδη, Σαμαρά Μ., Τσαλίκη, Καρασερίδη, Φεράτογλου, Μαυρομάτη, Ματζαρίδη, Κριεζή, Τερζανίδη Δ. και Μαλούση.

Οι Ξανθιώτες επέστρεψαν απο την Τουρκία εντυπωσιασμένοι απο την οργάνωση και την εξαιρετική φιλοξενία που έτυχε η αποστολή τους, μάλιστα αξίζει να τονιστεί πως υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν την φιλοξενία στην οικοδέσποινα ομάδα του Λουλέμπουργκαζ.

Share it