Search

Πέρασε και απ’ τον Ίασμο το τρένο της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, που πάει φουλ για Γ’ Εθνική! Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία σε πλέι-οφ και πλέι-άουτ στην ΕΠΣ Θράκης!

Με το ενάμισι πόδι στη Γ’ Εθνική κατηγορία βρίσκεται η ομάδα του Σάκη Σκουλή, που κατάφερε να περάσει με διπλό, πραγματοποιώντας μάλιστα και ανατροπή, απ’ την έδρα του πλέον άμεσου ανταγωνιστή της, στη μάχη για την άνοδο. Ο πολύπειρος και αειθαλής Σάκης Δανίδης, ήταν αυτός που έβαλε το νικητήριο γκολ, κάνοντας το 1-2 και έδωσε το έναυσμα για τρελά πανηγύρια, με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου να παίρνει κεφάλι 4 βαθμών απ’ τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και να έχει σαφέστατο πλεονέκτημα ώστε μετά το πέρας και των τεσσάρων αγωνιστικών που απομένουν, να κόψει πρώτη αυτή το νήμα. Φυσικά όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις, τόσα πέρσι, όσο και φέτος, η διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος των πλέι-οφ, κρύβει εκπλήξεις.

Στα άλλα αποτελέσματα, ο ΠΑΟ Κοσμίου έμεινε και άλλο πίσω, καθώς δεν κατάφερε να περάσει με το διπλό απ’ τη Γρατινή, ενώ στο τρίτο παιχνίδι, η Ξυλαγανή επικράτησε με 3-2 της Ελπίδας.

 

Αποτελέσματα πλέι-οφ:

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-2

Δόξα Γρατινής – ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-0

Ορφέας Ξυλαγανής – Ελπίδα Σαπών 3-2

 

Βαθμολογία:

1. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 33


2. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 29

3. ΠΑΟΚ Κοσμίου 26

4. Ελπίδα Σαπών 22

5. Ορφέας Ξυλαγανής 18

6. Δόξα Γρατινής 17

 

Αναφορικά με την διαδικασία των πλέι άουτ, στον Σώστη, η τοπική Δόξα ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Σπάρτακο Αγ. θεοδώρων, ενώ στην Στρύμη ο Ορφέας πήρε νίκη που του επέτρεψε να διατηρήσει την διαφορά των +8 βαθμών, απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού όπου βρίσκεται ο Ηρακλής Σαπών.

Αποτελέσματα πλέι-άουτ:

Δόξα Σώστη – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-2

Ορφέας Στρύμης – Αστέρας Αιγείρου 3-1

Ηρακλής Σαπών – Ένωση Ασωμάτων 3-0 α.α.

 

Βαθμολογία: 

7. Άγιοι Θεόδωροι 28

8. Δόξα Σώστη 20

9. Ορφέας Στρύμης 17

10. Αστέρας Αιγείρου 16


11. Ηρακλής Σαπών 9

12. Ένωση Ασωμάτων (αποχώρησε)

Share it