Search

Ματσάρα στο Δροσερό με έξι γκολ μεταξύ Φίλιππου και Ελπίδων Ξάνθης στα πλέι της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Δροσερού στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με τον Φίλιππο να προηγείται με 3-0 όμως τις Ελπίδες με χατ τρικ του Ξανθόπουλου να φεύγουν με την ισοπαλία.

Η ομάδα του Δροσερού μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες, με τον Χαϊρεντίν Μαμούτογλου να ανοίγει το σκορ με το 1-0 να είναι και αυτό που χώριζε τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί και παραγωγικοί στην επίθεση καταφέρνοντας όμως αυτή την φορά με τα τέρματα των Σερίφ Απτίλογλου και Δελατίν Αλήογλου να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο τελευταίο 20λεπτο περίπου οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν εκμεταλλευόμενοι και την χαλαρότητα της άμυνας των γηπεδούχων και με τον Χρήστο Ξανθόπουλο να αξιοποιεί της πάσες των συμπαικτών του κατάφεραν να αντιστρέψουν τελείως το κλίμα και απο εκεί που πήγαιναν για βαριά ήττα να φεύγουν απο το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας..

Την τελευταία αγωνιστική οι πρωταθλητές του Φίλιππου Δροσερού αγωνίζονται εκτός με τον Αετό Τοξοτών, ενώ οι Ελπίδες έχουν άλλο ένα ντέρμπι μπροστά τους καθώς θα υποδεχθούν τον Εθνικό Κιμμερίων στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης.

Το μενού της προτελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του Εθνικού Κιμμερίων με τον ΑΠΟΞ την Κυριακή στις 17:00.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1, Φίλιππος Δροσερού  23*

2. Ελπίδες Ξάνθης   16 *

3. Εθνικός Κιμμερίων  14*

4. Α.ΠΟ. Ξάνθης  3

5.Αετός Τοξοτών  2

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Share it