Search

Δύσκολες ώρες στην Σπάρτη του Δ. Σιώπη, παρελθόν ο Σωτήρης Αντωνίου κύμα προσφυγών απο παίκτες!

Ιδιαίτερα κρίσιμες ώρες διανύει η ομάδα της Σπάρτης, στην οποία αγωνίζεται ο Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Σιώπης και προπονούσε μέχρι πρότινος ο βετεράνος παίκτης της Ξάνθης Σωτήρης Αντωνίου.

Και λέμε μέχρι πρότινος  καθώς υπέβαλε την παραίτηση του απο τον σύλλογο λόγω της πολύ άσχημης κατάστασης που βρίσκεται  ο σύλλογος  μετά την παραίτηση και του Δημήτρη Νικόλαρου απο την προεδρία μόλις μία εβδομάδα αφού ανέλαβε καθήκοντα και σε δήλωσή του έκανε γνωστό ότι δεν μπόρεσε να βρει συμβιβαστική λύση με τους ποδοσφαιριστές

Μάλιστα το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι προτάθηκαν ιδιωτικά συμφωνητικά στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους καταβληθεί τώρα ένα μικρό μέρος των οφειλομένων και η εξόφλησή τους να γίνει το… 2018. Όπως ήταν αναμενόμενο, κανείς δεν αποδέχτηκε την πρόταση αυτή και πλέον οι Λάκωνες βρίσκονται προ ραγδαίων εξελίξεων. Ενώ έπειτα από την παραίτηση Νικόλαρου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν προσφυγές και κανείς δεν γνωρίζει αν και πώς θα μεταβούν οι «κυανέρυθροι» στις Σέρρες.

Share it