Search

Αιχμές για την ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, απ’ την ΠΑΕ Νίψας!

Η γιορτή που στήνει η ΑΕ Διδυμοτείχου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, δημιούργησε την Παρασκευή το βράδυ αντιδράσεις, απ’την ΠΑΕ Νίψας. Φυσικά όχι προς την ομάδα των νταμπλούχων (στους οποίους επί τη ευκαιρία έδωσε συγχαρητήρια για την άνοδο), αλλά απέναντι στην ποδοσφαιρική ομάδα της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Ως γνωστόν, όπως είχε αποκαλύψει το SportsAddict.gr, η ΑΕΔ θα φιλοξενήσει το Σάββατο στις 18:00 την ποδοσφαιρική ομάδα της αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, σ’ έναν αγώνα γιορτή για το Διδυμότειχο, ο οποίος μάλιστα θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Αν αναρωτιέστε για ποιον λόγο μπορεί να έχει πρόβλημα μ’ αυτήν την αναμέτρηση, η εν δυνάμει πρωταθλήτρια του Νοτίου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου, αυτό συμβαίνει διότι, στην δεύτερη κατηγορία, η αγωνιστική δραστηριότητα δεν έχει ολοκληρωθεί, με την ΠΑΕ Νίψας να διαθέτει ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται και με την ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομίας. Οι ενστάσεις της ομάδας της Νίψας, έχουν να κάνουν με το γεγονός, πως ενώ ακριβώς υπάρχουν αγωνιστικές δραστηριότητες για την ομάδα (η ΠΑΕ Νίψας θέλεις μόλις έναν βαθμό για να επικυρώσει και μαθηματικά αυτό που πλέον φαντάζει δεδομένο), η ομάδα της αστυνομίας ουσιαστικά αποτρέπει τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ΠΑΕΝ, να βοηθήσουν αγωνιστικά της ομάδα τους στο δύσκολο παιχνίδι με τον Δορίσκο σήμερα στις 17:00.

Με ανάρτησή του μάλιστα ο Πρόεδρος της ΠΑΕΝ, αφήνει αιχμές για μεθοδεύσεις που πείθουν ποδοσφαιριστές να μην αγωνιστούν με την ομάδα της Νίψας, αλλά μ’ αυτήν την αστυνομικής διεύθυνσης.

Η ανάρτηση (αυτούσια) του Προέδρου της ΠΑΕ Νίψας, Χαράλαμπου Παντελίδη στο facebook:

“Επειδή μερικά πράγματα πρέπει και είναι ξεκάθαρα, θα επισημάνω κάτι.
Όταν ιδρύθηκε η ομάδα ποδοσφαίρου της Α. Δ. Αλεξανδρούπολης ειμουν από τους πρώτους που δήλωσα ότι στηρίζω αυτή την προσπάθεια. Δυστυχώς όμως φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε ότι είναι σημαντικότερο να, συμμετέχει σε ένα πανηγύρι(Συγχαρητηρια στην Α. Έ. Δ. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εύχομαι ακόμα καλύτερη πορεία στην Γ Εθνική) καλώντας ποδοσφαιριστές από τα σωματεία του νομου, ενώ υπάρχει για τις ομάδες αγωνιστική πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι κάποιοι ή έχουν μπερδευτεί ή αποσκοπούν αλλού. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει προγραμματισμένη αγωνιστική και οι ομάδες τους να μην συμπληρώνουν ποδοσφαιριστές για να διεξαχθεί. Επειδή μπερδέψαμε τους ρόλους η Π. Α. Έ. Νιψας θα αποστείλει έγγραφο διαμαρτυρίας προς κάθε υπεύθυνο!!!!!!!!! (δεν θέλω να αναφέρω τον τρόπο με τον οποίο τους πείθουν…… αυτά στο έγγραφο)”.

Share it