Search

Photos: Ημέρα βραβεύσεων στους Xanthifans που τίμησαν τον MVP Ζίβκοβιτς, Αλ. Μαλαδένη και τον δικό τους κυρ Γιώργο

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή ημέρα για τους οργανωμένους φίλους της Ξάνθης,”Xanthifans”, που υποδέχθηκαν στα γραφεία τους στην Χατζησταύρου 14 τον MVP που ανέδειξαν οι ίδιοι με την ψήφο τους, Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος κίπερ συνοδευόμενος απο τον προπονητή τερματοφυλάκων και βετεράνο τερματοφύλακα του ΑΟΞ που ήταν επίσης τιμώμενο πρόσωπο, Αλέκο Μαλαδένη, αλλά και τον Γιώργο Μαλαδένη που είχε και ρόλο μεταφραστή  δέχθηκε το θερμό καλωσόρισμα των φίλων της ομάδας.

Το καλωσόρισμα στους προσκεκλημένους των Xanthifans έκανε ο΄Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Στέφανος Παϊτάρης, ενώ την βράβευση στον Σέρβο πορτιέρο της Ξάνθης έκανε το μέλος Ηλίας Καραπαπάζογλου. ο Σέρβος ευχαρίστησε τους φίλους της Ξάνθης για την τιμή που του έκαναν αλλά και για την παρουσία τους όλη την χρονιά στο πλευρό της ομάδας, ενώ υποσχέθηκε πως τη νέα χρονιά η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα.

Ακολούθησε η βράβευση του πιο διαχρονικού και πετυχημένου προπονητή τερματοφυλάκων στην χώρα, του Αλέκου Μαλαδένη, με τον πρόεδρο των φανς Αριστοκλή Καραμανίδη να κάνει την βράβευση. Ο κ. Μαλαδένης στην ομιλία του κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να σταθεί ακόμα πιο κοντά στην ομάδα τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για όλους στον σύλλογο η μαζική στήριξη των ξανθιωτών.

Ακολούθησε μια ξεχωριστή και όμορφη στιγμή με τους φίλους της Ξάνθης να τιμούν ένα δικό τους μέλος, τον κυρ Γιώργο που παρότι έχει ξεπεράσει τα 70 χρόνια όχι μόνο κάθεται στην εξέδρα των οργανωμένων φίλων της ομάδας αλλά το κάνει και με δυναμικό τρόπο ενώ είναι και απο τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της εξέδρας κυματίζοντας την σημαία των Xanthifans. Την απονομή έκανε ο Αλέκος Μαλαδένης.

Ακολούθησαν φωτογραφίες των μελών του συνδέσμου με τον Ζίβκοβιτς, αλλάκαι πηγαδάκια των φίλων της ομάδας με κύρια σκέψη όλων την φετινή σαιζόν αλλά και αυτή που έρχεται, όπως φυσικά και τις αλλαγές στον σύλλογο. Μάλιστα ιδιαίτερη μνεία έγινε απο τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Στέφανο Παϊτάρη πως είναι η τρίτη φορά που παίκτης του ΑΟΞ έρχεται αυτοβούλως στα γραφεία των φίλων του ΑΟΞ, και μάλιστα όλοι τους γκολκίπερ καθώς πριν τον Ζίβκο στα γραφεία των φάνς είχαν βρεθεί κατά το παρελθόν οι Γκσπούρνινγκ και Λοντίγκιν.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο την βράβευση μέσα απο τον φακό του Sportsaddict

Share it