Search

Χαμόγελα και επιτυχίες για τους αθλητές των Special Olympics Αλεξ/πολης στους Παγκύπριους αγώνες (photos)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Παγκύπριοι αγώνες σε Λάρνακα και Λευκωσία στις 6-10 Μαΐου.

Οι τέσσερις αθλητές και η μία αθλήτρια του προγράμματος της Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν μαζί με τους υπόλοιπους της Ελληνικής αποστολής από Αθήνα, Πάτρα και Λειβαδιά. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες τα κατάφεραν μέσα από την προσπάθεια τους και επέστρεψαν με χαμόγελα.

Για την Αλεξανδρούπολη συμμετείχαν στο στίβο η Τιτόνη Κατερίνα με τις δύο πρώτες θέσεις στο μήκος άνευ φοράς και το μπαλάκι και ο Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος με τη 1η θεση στο μήκος,τη 2η στα 4×100μ στη σκυταλοδρομία και την 3η θέση στα 100μ.Τις επόμενες μέρες ακολούθησε η κολύμβηση με τον Παπάζογλου Σταμάτη που κατέκτησε την 3η θέση στα 25μ ύπτιο και τη 2η θέση στα 25μ ελεύθερο.Ο Πεταλούδης Βάιος στα 50μ ύπτιο τερμάτισε στην 1η θέση στα 50μ ύπτιο, τη 2η θέση στα 50μ ελεύθερο και τη 2η θέση στα 4×50μ στη σκυταλοδρομία. Τέλος, ο πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνες Γαλέντζας Αλέξανδρος πήρε την 1η θέση στα 25μ ύπτιο και την 4η θέση στα 25μ ελεύθερο.

Η υπεύθυνη του προγράμματος των Special Olympics του προγράμματος της Αλεξανδρούπολης Δεληγιάννη Δάφνη συνόδεψε τα παιδιά και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη. Να τονίσουμε ότι οι δύο αθλητές του στίβου προπονούνται με τον Ρεμπούτζια Θεόδωρο.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it