Search

Στην σχολή του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή οι Πάντος και Νάνος! Το δώρο των “ερυθρόλευκων” στην Ακαδημία(+photos)

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχτηκα οι ιθύνοντες και οι μπόμπιρες της Σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή καθώς την επισκέφτηκαν ο Διευθυντής σχολών των “ερυθρόλευκων” Βασίλης Νάνος και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και βοηθός προπονητή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού Τάσος Πάντος.

Τα στελέχη του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν στην Κομοτηνή οι επικεφαλής της Σχολής Φώτης Κωνσταντινίδης και Νίκος Βασιλειάδης οι οποίοι τους ξενάγησαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου και τους ενημέρωσαν αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας και τους μελλοντικούς στόχους της Σχολής.

Η Σχολή Κομοτηνής, η οποία διανύει τον πρώτο της χρόνο στο Δίκτυο του Ολυμπιακού, έχει φτάσει αισίως τα 100 παιδιά και με σωστό πρόγραμμα και πλάνο θα αυξήσει αρκετά τον αριθμό τους την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά από την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Σχολής ο Τάσος Πάντος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει προπονήσεις όλων των ομάδων και να μιλήσει με τους προπονητές. Η Σχολή διαθέτει έξι προπονητές οι οποίοι είναι οι  Δημήτρης Ζούκας , Γαβριήλ Θωμάς , Στέλιος Ηλιόπουλος , Αλέξανδρος Καραγεωργόπουλος , Μόλλας Ιλιάζ και η παίκτρια της Βασίλισσας Θράκης Κατερίνα Λισγάρα, με επικεφαλή τους τον Φώτη Κωνσταντινίδη.

Ο βετεράνος άσσος του Ολυμπιακού Τάσος Πάντος, αφού παρέδωσε στη Σχολή την συλλεκτική μπλούζα για το 44ο πρωτάθλημα, είπε προς τα παιδιά και τους προπονητές: “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ μαζί σας. Είμαστε χαρούμενοι όχι μόνο γιατί βλέπουμε παιδιά με τα χρώματα του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή αλλά και γιατί η Σχολή έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και έχει τις βάσεις για να εξελιχθεί πάρα πολύ. Οι εγκαταστάσεις, που είναι πολύ σημαντικές για ποδοσφαιριστές, προπονητές και γονείς, είναι εξαιρετικές και είμαι σίγουρος πως στην επόμενη επίσκεψη μας θα εκπλαγούμε και πάλι θετικά. Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα σας. Σας στηρίζει σ’ όλα. Αυτό που θέλω να πω σε όλους είναι πως πρέπει να αγαπάτε το ποδόσφαιρο και να σκέφτεστε μόνο την πρόοδο. Πρόοδο στα μαθήματα, πρόοδο και στις προπονήσεις. Στα παιδιά θα πω ότι ο προπονητής που με σημάδεψε και δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ο πρώτος μου προπονητής. Αυτός που με έκανε να αγαπήσω το ποδόσφαιρο. Να αγαπάτε και ν’ ακούτε τους προπονητές σας γιατί θέλουν το καλό σας”.

Ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Νάνος σημείωσε από την πλευρά του: “Θα συμφωνήσω με τον Τάσο Πάντο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό που είδαμε εδώ στην Κομοτηνή. Είδαμε σωστή οργάνωση, πολλά παιδιά και δυνατό προπονητικό τιμ. Για να επιτύχεις πρέπει να κοιτάς τις λεπτομέρειες και τα παιδιά που τρέχουν εδώ τη Σχολή μας δουλεύουν πολύ σωστά. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του. Έχουν πρόγραμμα και πλάνο. Είμαι σίγουρος ότι η νέα χρονιά θα είναι ακόμη πιο επικοδομητική για την Σχολή μας”.

Ο επικεφαλής της Σχολής και παλαίμαχος άσος του Πανθρακικού κ. Φώτης Κωνσταντινίδης επεσήμανε: “Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να είναι εδώ στις εγκαταστάσεις μας ο κ. Νάνος και ο κ. Πάντος. Όλοι περιμέναμε πως και πως αυτή την επίσκεψη. Θέλω να υποσχεθώ ότι με δουλειά και χωρίς πολλά λόγια θα συνεχίσουμε να δικαιώνουμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός που μας επέλεξε για συνεργάτες της. Είναι μεγάλη η ευθύνη, ο Ολυμπιακός έχει βαριά φανέλα. Ευχαριστούμε για την στήριξη”.

Share it