Search

Φιέστα ετοιμάζει την Κυριακή η Ασπίδα που καλεί όλο τον κόσμο στο πάρτι για την παραμονή στην Β’!

Ένα μεγάλο πάρτι ετοιμάζει την Κυριακή η Ασπίδα Ξάνθης, που στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής θα υποδεχτεί το Ανατόλια στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.

Άπαντες στον σύλλογο είναι έτοιμοι να γιορτάσουν την κατάκτηση της καλύτερης θέσης στην ιστορία του συλλόγου μετά απο έναν μαραθώνιο 30 αγώνων εκπροσωπώντας επάξια το μπάσκετ της Ξάνθης στις εθνικές κατηγορίες.

Μάλιστα ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα εξέδωσε δύο προσκλήσεις με τις οποίες κάλεσε όσους αγωνίζονται και μετέχουν στο φιλανθρωπικό πρωτάθλημα Πολιτιστικών συλλόγων αλλά και τους φιλάθλους που την στήριξαν όλη την χρονιά να βρεθούν στο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου και να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την μεγάλη επιτυχία του ξανθιώτικου συλλόγου σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Με το σύνθημα “ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΜΑΖΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ!!!”, η Ασπίδα θέλει σε μια μεγάλη γιορτή την Κυριακή στις 17:00 να αποχαιρετήσει το κοινό της με μια μεγάλη γιορτή που θα στηθεί με πολλές εκπλήξεις και χάπενινγκς.

Share it