Search

Μεγάλη επιτυχία για το Σκουτάρι που πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών!

Ασταμάτητη η Κυπελλούχος ΕΠΣ Σερρών, Ελπίς Σκουτάρεως που ξεπέρασε και το εμπόδιο του Κερατσινίου και εξασφάλισε στην πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και εν πολλοίς την άνοδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία!

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό μέχρι το φινάλε, και ειδικά η παράταση που οδηγήθηκαν μετά το 0-0 της κανονικής περιόδου, με τους Σερραίους να ανοίγουν το σκορ στο 108′ με τον Ζαχαριά, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να βρίσκουν τον τρόπο και να ισοφαρίζουν το ματς στο 112′ με κεφαλιά του Βαττή στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ελπίς Σκουτάρεως, που θυμίζουμε πως στην πορεία της απέκλεισε τους Άρη Αβάτου και ΑΕ Διδυμοτείχου, ήταν ο γκολκίπερ Καστανιώτης που απέκρουσε και τα τρία πέναλτι που εκτέλεσε η ομάδα του Κερατσινίου και με τους συμπαίκτες του να ευστοχούν στα τρία απο τα τέσσερα που εκτέλεσαν οι Σερραίου με σκορ 3-0 στην διαδικασία των πέναλτι εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό.

Μάλιστα η πρόκριση ισοδυναμεί και  με άνοδο καθώς αντίπαλος στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Ηρόδοτος, που ήδη έχει εξασφαλίσει απο το πρωτάθλημα της την άνοδο στην Γ’ Εθνική,

Share it