Search

«Βροχή» τα γκολ στο Αρίστεινο και 4-4 η τοπική ομάδα με την Καππαδοκία!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 8 γκολ σημειώθηκαν στο εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του Νότιου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς με ανατροπές, δύο αυτογκόλ και ένα πέναλτι, Αρίστεινο και Καππαδοκία ήρθαν ισόπαλοι με 4-4.

Οι Καππαδόκες ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Οικονόμου, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς. Αρχικά ισοφάρισαν με πέναλτι του Καρασάλη, ενώ με αυτογκόλ πήραν προβάδισμα, με το 2-1 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος η Καππαδοκία κατάφερε να ισοφαρίσει και τις τρεις φορές που το Αρίστεινο ήταν μπροστά στο σκορ! Το 2-2 έγινε με αυτογκόλ, ενώ οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-2 με τον Κυριακίδη. Όμως οι παίκτες του Νίκου Τσορμπατζίδη είχαν και πάλι την απάντηση ισοφαρίζοντας σε 3-3 με τον Οικονόμου που πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Ο Μητσιούλης έβαλε και πάλι μπροστά το Αρίστεινο, αλλά ο ΑΟΚ δεν τα παράτησε ούτε τότε, με τον Μερτ να διαμορφώνει το τελικό 4-4.

Μπορεί το ματς να μην είχε ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες, αλλά οι παίκτες αυτών πρόσφεραν ωραίο θέμα και χόρτασαν με γκολ όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Share it