Search

Τέσσερα μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις για τον Διομήδη Ξάνθης στο Διασυλλογικό Παμπαίδων- Παγκορασίδων!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών του Διομήδη Ξάνθης στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας, με τον Ξανθιώτικο σύλλογο να μετρά τέσσερα μετάλλια δύο όρια για το Πανελλήνιο στις συνολικά έντεκα συμμετοχές της.

Πιο συγκεκριμένα η Χρυσούλα Βασιλειάδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 1,000 μέτρα με χρόνο 3,17,64  πιάνοντας το όριο για το Πανελλήνιο και παράλληλα χαρίζοντας 7 βαθμούς στην ομάδα της. Ασημένιο μετάλλιο για τον Διομήδη είχαμε και στην σκυτάλη 4×80  των αγοριών με τους Θανάση Παπαναστασίου, Μάριο Κουτσουρίδη, Γιάννη Εμμανουηλίδη και Κωνσταντίνο Ζιντσένκο να τερματίζουν στην δεύτερη θέση χαρίζοντας παράλληλα 8 βαθμούς στον σύλλογο.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Μελαδιανός στο Ύψος, με τον νεαρό ξανθιώτη να κάνει άλμα στα 1,61 και να χαρίζει 4 βαθμούς στον Διομήδη.  Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης στα 600 μέτρα με χρόνο 1:35:37 πιάνοντας το όριο για το Πανελλήνιο ενώ με την τρίτη θέση χάρισε στην ομάδα του 6 βαθμούς.

Τριπλή παρουσία είχαμε για τον ξανθιώτικο σύλλογο στα 80 μέτρα, με τον Κωσταντίνο Ζιτσένκο να τερματίζει πέμπτος με 10,31 χαρίζοντας 4 βαθμούς στην ομάδα του, ενώ ο Θανάσης Παπαναστασίου που τερμάτισε 6ος με χρόνο 10,37 έδωσε στον σύλλογο του 3 βαθμούς. Στην 15η θέση με χρόνο 11,07 τερμάτισε ο Μάριος Κουτσουρίδης.

Βαθμό για τον Διομήδη Ξάνθης είχαμε και στην σφαίρα με την Γεωργία Δομάση με ρίψη στα 9,78 να καταλαμβάνει την 8η θέση και να χαρίζει ένα βαθμό στον σύλλογο της, στο ίδιο αγώνισμα η Ηλιάνα Παμπουκίδου με ρίψη στα 8,15 κατέλαβε την 19η θέση.

Καλή παρουσία για τον ξανθιώτικο σύλλογο είχαμε και στα 600μέτρα Παγκορασίδων με την Αναστασία Παρθενοπούλου με χρόνο 2:21:15 να καταλαμβάνει την 5η θέση, ενώ στα 150 μέτρα η Ελευθερία Μαλικοπούλου τερμάτισε με χρόνο 22,72.

Share it