Search

Και πάλι στη Νότια Ελλάδα θα γίνει το Final 4 των Κ17 της Super League! Στο νήμα κέρδισε την Ξάνθη η Τρίπολη!!!

Τι κι αν η πρόταση της Ξάνθης έμοιαζε η καλύτερη τελικά η αντίρρηση του Ολυμπιακού και η πρόταση της τελευταίας στιγμής του Αστέρα Τρίπολης, έφερε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την διεξαγωγή του Final 4 του πρωταθλήματος Κ17 Super League σε όλη της Νότιας Ελλάδας.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε στην συνεδρίαση της Λίγκας που ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο, με τον Πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Μποροβήλο να καταθέτει επίσημη πρόταση ενώ ο ίδιος ανέλυσε την πρόταση των Αρκαδών αναφέροντας λόγους και πλεονεκτήματα που προσφέρει η πόλη της Αρκαδίας, κάτι που έπεισε τους παρόντες και έτσι πάρθηκε η απόφαση να διεξαχθεί η τελική φάση στην Τρίπολη και όχι στην Ξάνθη.

Έτσι μετά το 2012-2013 όταν η διοργάνωση έγινε στην Ξάνθη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί σε πόλη της Νότιας Ελλάδας μετά τους αγώνες σε Αγρίνιο(2 χρονιές) και Περιστέρι.

Οι αγώνες θα γίνουν στο “Θ. Κολοκοτρώνης” με την παρουσία των Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και φυσικά της Ξάνθης.(Θυμηθείτε το σχετικό θέμα με τις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν αλλά και τους συνδυασμούς των ζευγαριών) 

Να σημειώσουμε πως όπως συνέβη και πέρσι η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο θα εξασφαλίσει αυτομάτως και την συμμετοχή της στο Uefa Youth League.

Share it