Search

Αποθέωση για Ξενιτίδη, Γιανναράκη και τους υπόλοιπους πρωταθλητές Νέους στην φιέστα του Ολυμπιακού!

Το βράδυ της Κυριακής (7/5) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την φιέστα της φετινής κατάκτησης του τίτλου και ακούμπησε στην τροπαιοθηκή του το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Πέρα όμως απο την μεγάλη γιορτή για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος για τους “ερυθρόλευκους” έγιναν απονομές και στα υπόλοιπα τμήματα που κατέκτησαν πρωταθλήματα. Ανάμεσα σε αυτά και οι Νέοι του Ολυμπιακού που κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή στα Κ20 της Super League.

Έτσι οι δύο Θρακιώτες των “ερυθρολεύκων” ο ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης και ο Κομοτηναίος Θανάσης Γιανναράκης είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, γνωρίζοντας μαζί με τους υπόλοιπους Νέους του Ολυμπιακού την αποθέωση απο όλον τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες. Την απονομή στους Νέους του Ολυμπιακού έκανε μια μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού και πρόεδρος των βετεράνων, Γιώργος Δαρίβας. Κατά την διάρκεια της απονομής προβαλλόταν βίντεο με στιγμές απο τους Νέους των “ερυθρόλευκων”, και τα πανηγύρια που ακολούθησαν μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα και την κατάκτηση του τίτλου αήττητοι.

 

Θυμίζουμε πως μια μέρα νωρίτερα η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού κατάφερε με γκολ στο φινάλε να γλυτώσει το αήττητο, και να ισοφαρίσει στην εκπνοή την Ξάνθη.

Share it