Search

Συνεχίζονται τα κάμπ επιλογών της ΠΑΕ Ξάνθη ανά την χώρα!Δεύτερος προορισμός η Αλεξανδρούπολη(+photos)

Με τα αγωνιστικά της τμήματα και φέτος να πρωταγωνιστούν στα Αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League, με την Κ17 μάλιστα να προκρίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final -4, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ξάνθης δεν εφησυχάζουν και κινούνται εδώ και αρκετό διάστημα στην ενίσχυση των τμημάτων Υποδομής του συλλόγου.

Και πλέον η Ξάνθη δεν το πράττει κάνοντας απλά δοκιμαστικά στα Πηγάδια αλλά προχωρά και σε δοκιμαστικά καμπ ανά την χώρα. Η αρχή έγινε στον Βόλο με τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Νίκο Κεχαγιά να έχει την ευκαιρία να τσεκάρει  30 επιλεγμένους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2001-2002, τοπικών Ακαδημιών της περιοχής.

Δεύτερος προορισμός για τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας του ΑΟΞ αλλά και τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών της ΠΑΕ, Περικλή Καλογιάννη, ήταν η Αλεξανδρούπολη. Εκεί οι δύο ιθύνοντες της ξανθιώτικης Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν συνολικά 38 επιλεγμένους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές Ακαδημιών του Νότιου Έβρου γεννηθέντων τα έτη 2001-2002-2003.

Η επόμενη επίσκεψη προγραμματίζεται να γίνει στην πόλη της Ορεστιάδας, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία περάσουν απο το “μικροσκόπιο” των Υπευθύνων της Ακαδημίας της μεγάλης ομάδας της Θράκης και ταλέντα του Βόρειου Έβρου.

 

Share it