Search

Στο φινάλε έχασαν την ευκαιρία να σπάσουν το αήττητο του Ολυμπιακού οι Νέοι της Ξάνθης!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση οι Νέοι της Ξάνθης ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με αυτούς του Ολυμπιακού, στα πλαίσια της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων.

Οι φιλοξενούμενοι που έχουν στεφθεί πρωταθλητές και μαθηματικά, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις διατηρώντας το αήττητο τους το οποίο είναι 29 αγώνες πλέον, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με πολλή ζέστη και είχε ολιγόλεπτη διακοπή στο β’ μέρος λόγω… βροχής και χαλαζιού!

Στο 18′ ο Μελισσόπουλος έκανε για την Ξάνθη το 1-0 ενώ στο 36′ ο Καμπέτσης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Βαφειάδης στο β’ μέρος είχε δοκάρι με κεφαλιά για την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη με τον Μελισσόπουλο να σκοράρει και πάλι στο 69′ κάνοντας το 2-1. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε η χρυσή αλλαγή του κ. Βούζα, ο Βάρκας.

Οι Θρακιώτες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα που είχε και αυτή τις δικές τις φάσεις. Βασικός σε όλο το ματς για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης, αλλά και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Κώστας Πλέγας. Ο Κομοτηναίος Θανασης Γιανναράκης δεν αγωνιστηκε σε αυτό το παιχνίδι.

Τελευταίο φετινό ματς για το πρωτάθλημα για την Κ20 της Ξάνθης είναι εντός έδρας για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαιτητής: Ανεστίδης – Βοηθοί: Χρυσέλης, Λιάρου

ΑΟ Ξάνθη: Δεμένικος, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Βαφειάδης, Πεταλωτής, Τσέλα, Ψεμματάς, Παπαδόπουλος, Τσάπαρης (78′ Καπτέλι), Μελισσόπουλος (89′ Καλογιάννης), Σαμπανίδης.

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Χατζηιωναννίδης (65′ Κιρτζιαλίδης), Κούγιος (76′ Πέγιος), Λάμπρου, Τόλι, Ξενιτίδης, Ξυδάς, Κωστανάσιος (70′ Βάρκας), Καμπετσής, Πλέγας, Βρουσάι.

Σε επόμενες αναρτήσεις θα ακολουθήσουν το φωτορεπορτάζ του αγώνα και ξεχωριστό αφιέρωμα για τους Θρακιώτες που αγωνίστηκαν.

Share it