Search

Τέλος ο Κυρλίδης απο τον Καμπανιακό με υπηρεσιακό και παίκτες…Survivor στο παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης!

Παρελθόν από τον πάγκο του Καμπανιακού αποτελεί ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Κερλίδης, με τον Δημήτρη Γεωργακόπουλο να αναλαμβάνει την ομάδα του Καμπανιακού αρχής γενομένης απο το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο ου Καμπανιακού.

Υπεύθυνο για τις αποχές των ποδοσφαιριστών θεωρεί τον Γιάννη Κερλίδη η διοίκηση του Καμπανιακού, με τις δύο πλευρές να οδηγούνται σε «διαζύγιο». Χαρακτηριστικά, οι επιτελείς της ομάδας της Χαλάστρας αναφέρουν ότι «κι άλλες ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν έχει απεργίες. Ο συγκεκριμένος τεχνικός χαλά το κλίμα και δημιούργησε προβλήματα».

Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός είχε δηλώσει τη στήριξή του προς τους παίκτες, οι οποίοι ήταν ο μόνος λόγος που συνέχιζε στο σύλλογο. Έτσι, μέχρι το τέλος της σεζόν θα αναλάβει τις τύχες του Καμπανιακού ο γυμναστής Δημήτρης Γεωργακόπουλος, που βρίσκεται από την περασμένη σεζόν στην ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού και το τεχνικό τιμ αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Λαγκαδά (γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα με 2-1) προχώρησαν σε ανακοίνωση με αναφορά και σε  Survivor! αναφέροντας τα εξής:

«H αδιαφορία της διοίκησης προς τις υποχρεώσεις απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ του συλλόγου μας αναγκάζει να απέχουμε από τις προπονήσεις της ομάδος καθ όλη την εβδομάδα που έρχεται και είναι αβέβαιη η συμμετοχή μας στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδος. Εδώ και τρεις μήνες ζούμε το δικό μας «Survivor», δεν πάει άλλο!»

Απο την πλευρά της η διοίκηση του Καμπανιακού εξέδωσε ανακοίνωση  μέσω του kampaniasports, ξεκαθαρίζοντας την θέση  της:

“Η διοίκηση του Καμπανιακού ευχαριστεί τον πρώτο προπονητή της ομάδος Κο Ιωάννη Κερλίδη για την έως τώρα συνεργασία και για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στην ομάδα μας ώστε να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Κος Κερλίδης με ατελείωτες ώρες δουλειάς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κατάφερε ο Καμπανιακός να φιγουράρει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα,να παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο,παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος όπως και οι περισσότερες ομάδες τις Γ Εθνικής.

Η επίσημη θέση του συλλόγου είναι ότι ποτέ δεν ειπώθηκε από μας ότι ο Κος Κερλίδης ήταν ο άνθρωπος που παρακίνησε τους ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού σε απεργία. Ο Γιάννης Κερλίδης ήταν αυτός που με δικές του προσπάθειες μείωσε το μπάτζετ τις ομάδος μας στο μισό έναντι άλλων ετών χωρίς η ομάδα να χάσει την ανταγωνιστικότητά της,και γι αυτό τον ευχαριστούμε. Ο Γιάννης Κερλίδης φεύγει σαν φίλος από την ομάδα μας με την ελπίδα ότι θα ξανά συνεργαστούμε. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει καθαρά για οικονομικούς λόγους.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ.”

Share it