Search

Με Μάνταλο αλλά χωρίς δύο για την κούπα η ΑΕΚ, πάνοπλος πάει στον τελικό ο ΠΑΟΚ!

Εκπλήξεις επεφύλασσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην αποστολή που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου (06/05, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εν αντιθέσει με τον Βλάνταν Ίβιτς που έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Για την ΑΕΚ εκτός έχει μένει ο Τόμας Πέκχαρτ και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Μάλιστα, ο Σουηδός μέσος φερόταν να είχε πιθανότητες για το αρχικό σχήμα, αλλά με την απουσία του γίνονται πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για το αρχικό σχήμα. Στην αποστολή δεν θα είναι ο Βινίσιους, ενώ ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος έκανε ατομικό και σήμερα (04/05), βρίσκεται στην 20άδα.  Με την ομάδα θα ταξιδεύσει και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος για την προπόνηση της Παρασκευής. Την Παρασκευή, η Ένωση θα πάρει πρωινό στο ξενοδοχείο της Αττικής Οδού και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Βόλο.

Η επίσημη συνέντευξη τύπου, στην οποία θα εκπροσωπήσουν την ΑΕΚ ο προπονητής Μανόλο Χιμένεθ και ο Κομοτηναίος αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 της ίδιας μέρας στο Πανθεσσαλικό. Η προπόνηση της ΑΕΚ θα αρχίσει στις 20.30.

Αναλυτικά οι παίκτες της αποστολής:

Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Αλμέιδα, Αραούχο, Αραβίδης.

Πάνοπλος και αποφασισμένος για την κούπα ο ΠΑΟΚ!

Έτοιμος για τον τελικό ο ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά» για το ματς με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (06/05, 20:30) ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα και ο Βλάνταν Ίβιτς θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Εκτός είναι φυσικά ο τραυματίας, Γιάννης Μυστακίδης, αλλά πρόκειται για κάτι αναμενόμενο και δεν ήταν στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού. Πάντως, ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα ακολουθήσει την αποστολή (δεν έχει ανακοινωθεί αναλυτικά) του «δικεφάλου» ώστε να στηρίξει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του. Το βάρος στην τακτική, στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στις στημένες φάσεις έριξε ο 40χρονος τεχνικός.

Την Παρασκευή (05/05) στις 18:00 ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και ο Στέλιος Μαλεζάς θα εκπροσωπήσουν τον ΠΑΟΚ στην συνέντευξη Τύπου του τελικού, ενώ η προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι προγραμματισμένη για τις 19:15.

Share it