Search

Λέει αντίο μετά το τέλος της σεζόν ο προπονητής της ΑΕ Διδυμοτείχου Γιάννης Αναστασιάδης

Ο δημιουργός της φετινής ΑΕ Διδυμοτείχου, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την ιστορία της ομάδας καθώς την οδήγησε στη Γ’ Εθνική, αποχωρεί από τον πάγκο της μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Το ρόστερ που είχε να διαχειριστεί ο Γιάννης Αναστασιάδης ήταν το πλέον ποιοτικό της κατηγορίας και μπορεί στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι να είχε πλεονέκτημα έναντι των άλλων προπονητών, το δύσκολο όμως ήταν να διαχειριστεί τόσους καλούς ποδοσφαιριστές και να τους κάνει «ομάδα».  Τα κατάφερε και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο παράσημό του.

Το SportsAddict επικοινώνησε με τον κ. Αναστασιάδη και του ζήτησε να πει μερικά λόγια για τη φετινή χρονιά, για τη συνεργασία του με την ΑΕΔ που ολοκληρώνεται και για το τι περιμένει από την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά μας είπε:

«Πρώτα σε μία τέτοια πορεία το Α και το Ω είναι η διοίκηση. Μετά, η σωστή επιλογή ποδοσφαιριστών που θα σηκώσουν το βάρος της επίτευξης του στόχου, το πολύ καλό τεχνικό επιτελείο, που στελεχώνουν άτομα όπως ο Μπάμπης Παρασχούδης, που τον ευχαριστώ πολύ και επίσης η βοήθεια του κόσμου. Όλα αυτά συνετέλεσαν στο να επιτύχουμε τον στόχο.

Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα αναφορικά με το ποιοι θα αγωνίζονται και ποιοι θα μένουν απέξω. Διαθέταμε ουσιαστικά την αφρόκρεμα του νομού, με ποιοτικούς παίκτες να κάθονται στον πάγκο χωρίς να δημιουργούν το παραμικρό πρόβλημα. Δέσαμε αρμονικά τους παλιούς με τους νέους. Πετύχαμε το οικογενειακό κλίμα, γιατί οι στυλοβάτες της παλιάς ομάδας, δέχτηκαν και αγάπησαν τα νέα παιδιά που έφερα εγώ και γίνανε αμέσως «οικογένεια».

Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα μάλιστα τον αντιπρόεδρο Βούλη Μπιλιακάκη, ο οποίος ουσιαστικά με πήγε στο Διδυμότειχο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κοινό και να ευχηθώ στην ομάδα από καρδιάς να σταδιοδρομήσει σωστά στη Γ’ Εθνική. Όσον αφορά τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, θα συνεχίσω στους πάγκους και θα αναζητήσω μία ομάδα στην Αλεξανδρούπολης γιατί η αλήθεια είναι πως οι αποστάσεις που έκανα φέτος ήταν μεγάλες και η κούραση πολλή.

Έχει υλικό το Διδυμότειχο, αλλά θα χρειαστεί και 5 ακόμη ποιοτικές προσθήκες. Διαθέτει ήδη πολύ καλό κορμό και αν διατηρήσει το 80% αυτού, αποδεσμεύοντας ένα 20% που ίσως δεν μπορεί να σταθείς τη Γ’ Εθνική και με 5 ποιοτικές προσθήκες, δεν θα έχει πρόβλημα να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία».  

 

Share it