Search

Εντυπωσιακή παρουσία και τρίτη θέση στο μεγάλο διεθνές τουρνουά του Λουλέμπουργκαζ για την Κ13 της ΑΕ Ξάνθης!(+photos)

Εκπληκτική παρουσία είχε η ομάδα Κ13 της ΑΕ Ξάνθης, που εκπροσώπησε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την Θράκη στο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στην πόλη Λουλέμπουργκαζ(Lüleburgaz), ανάμεσα  σε Αδριανούπολη και Κωνσταντινούπολη, οπού μετείχαν μεγάλες ομάδες της Τουρκίας αλλά και η Βουλγάρικη Βάρνα.

Οι πιτσιρικάδες της Ξανθιώτικης ομάδας έκλεψαν τις εντυπώσεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες με παράδοση στον χώρο, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση πίσω απο τις μεγάλες ομάδες της γείτονας χώρας Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας. Οι νεαροί ξανθιώτες κέρδισαν με 2-1 την Μπασάκσεχιρ, και παρά την ήττα απο την ισχυρή Μπεσίκτας με 3-0, κατάφεραν να περάσουν στον μικρό τελικό χάρις την ισοπαλία με 1-1 με μια απο τις κορυφαίες ομάδες στην Τουρκία σε θέματα Ακαδημιών την Αλτίνορντου. Στον μικρό τελικό  η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης κέρδισε με 1-0 την διοργανώτρια Λουλέμπουργκαζ καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση.

Οι πιτσιρικάδες της ΑΕΞ έκλεψαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, εκπροσωπώντας επάξια το ξανθιώτικο και εν γένει το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα αρκετά δυνατό τουρνουά.

 

Share it