Search

Μία διαφορετική Πρωτομαγιά για την Κική Τσακαλδήμη!

Η Κική Τσακαλδήμη από τον Έβρο συνεχίζει το ταξίδι της προς την κορυφή του Έβερεστ και έτσι η Πρωτομαγιά δεν ήταν κάτι διαφορετικό για την ίδια.

Διαβάστε τι περιγράφει η ίδια στο ημερολόγιο της:

«Καλή Πρωτομαγιά φίλοι μου!

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι είστε κάπου στην εξοχή και χαίρεστε τη φύση κάνοντας πικνίκ. Με τον ουρανό γεμάτο αετούς και με τα γέλια των παιδιώ να αντηχούν παντού. Για μένα αυτή η ημερομηνία θα είναι μία από τα ίδια.

Από τώρα και πέρα πρόκειται να μείνει στο Base Camp (EBC) με τον Satya, προσπαθώντας να ξεκουραστώ και να τρώω όσο μπορώ περισσότερο, μια και έχω χάσει ήδη πολύ βάρος. Θα προσπαθήσω να ανακτήσω δυνάμεις. Στα μέσα Μαίου, κατά πάσα πιθανότητα ο καιρός θα φτιάξει και θα επιχειρήσουμε την τελική μας προσπάθεια προς την κορυφή. Μέχρι τότε χρειάζεται μεγάλη υπομονή μια και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις εδώ στο EBC.

Τα περισσότερα μέλη των άλλων αποστολών έχουν φύγει από το Base Camp και πήγαν προς χαμηλότερα υψόμετρα σε αναζήτηση μεγαλύτερης άνεσης, καλύτερου φαγητού, ενός μαλακού κρεβατιού και πιο εύκολης αναπνοής. Έτσι, το EBC είναι πιο ήσυχο τώρα. Μου αρέσει».

Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου Κική!

Share it