Search

Κανονικά στον Βόλο το Σάββατο 6/5 ο τελικός του Κυπέλλου

Κανονικά, όπως αρχικά είχε οριστεί από την ΕΠΟ, θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (3/5) στο Βόλο υπό των Ζήση Βρύζα, τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, αποφασίστηκε ότι το Πανθεσσαλικό θα είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει κανονικά το μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο (6/5) στις 20:30.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα θα είναι δρακόντεια ενώ αναμένεται να τοποθετηθούν δίχτυα και προστατευτικές λαμαρίνες στις εξέδρες, όπου θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Από εκεί και πέρα, οι κάμερες θα έχουν τοποθετηθεί την Πέμπτη (4/5) και μέχρι την Παρασκευή (5/5) ένα θέμα με την ηλεκτροδότηση στα δημοσιογραφικά του Σταδίου θα λυθεί άμεσα ενώ την ίδια μέρα θα υπάρξει και αυτοψία.

Τέλος, όσον αφορά στη σύσκεψη των τριών πλευρών, αυτή επικεντρώθηκε στο κομμάτι της μεταφοράς των οπαδών εντός Πανθεσσαλικού αλλά και στα σημεία όπου θα γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι από την Αστυνομία.

Έτσι, οι εργασίες για να είναι το γήπεδο έτοιμο θα πραγματοποιηθούν με πυρετώδεις ρυθμούς.

Πηγή: a-sports.gr

Share it