Search

Μοιρασιά στον Πετεινό για Άρη και Νέστο Κύρνου στο ντέρμπι για την μάχη της παραμονής!(+photos)

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Άρης Πετεινού και Νέστος Κύρνου σε μια ιδιαίτερα αμφίρροπη αναμέτρηση με δύο διαφορετικές εικόνες, αλλά χωρίς καμία απο τις δύο να καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία επαναλαμβάνοντας το σκορ της κανονικής περιόδου.

Στο γήπεδο του Πετεινού ο Άρης που προερχόταν απο το μεγάλο διπλό στο Μαγικό έψαχνε τη νίκη που θα τις εξασφάλιζε εν πολλοίς την παραμονή και τη νέα χρονιά στην μεγάλη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης, απέναντι στο Νέστο Κύρνου που προερχόταν απο μακρά αγωνιστική απραξία καθώς είχε αναβληθεί το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΞ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα πίεσαν δημιούργησαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της ομάδας του Κύρνου όμως είτε ο Ικρέμογλου είτε οι αμυντικοί του κατάφερναν να τους σταματούν, ενώ στα μισά του πρώτου μέρους το πολύ καλό σουτ του Μπουρλόγλου πέρασε ελάχιστα δίπλα απο το δοκάρι του Νέστου ενώ νωρίτερα ο Δαηλίδης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα στο γύρισμα του Τηλαβερίδη. Πάντως η ομάδα του Κύρνου ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις ενώ στο 44′ θα μπορούσε να πάρει αυτή το προβάδισμα όταν μετά απο υποδειγματική αντεπίθεση ο Βελήογλου έκανε το γύρισμα ο Χαλήτογλου Ουγούρ έπιασε με την μία το σουτ όμως ο Ζαρζακόπουλος με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε εξ’ επαφής σε κόρνερ.

Εν αντιθέσει με πολύ ωραίο και χορταστικό απο φάσεις πρώτο μέρος το δεύτερο μετά κυρίως το πρώτο τέταρτο ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο με λίγες σπασμωδικές κινήσεις επιθετικά απο τις δύο ομάδες,  με την ομάδα του Κύρνου να μοιάζει να “βολεύεται” με την ισοπαλία και την ομάδα του Πετεινού βλέποντας πως δεν τις βγαίνουν κάποια πράγματα επιθετικά να μην ρισκάρει καθώς η ισοπαλία δίνει έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχτεί κομβικός.

Πλέον η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη φτάνει τους 9 βαθμούς και παρότι ξεκίνησε με 0 βαθμούς τα πλέι άουτ δείχνει πως κρατά την τύχη στα χέρια της, με την ομάδα του Πετεινού στα εναπομείναντα παιχνίδια να έχει να αγωνιστεί την επόμενη εκτός με την ΑΕ Ξάνθης και την τελευταία με την Βιστωνίδα στον Πετεινό ενώ ενδιάμεσα έχει και το ρεπό της.

Απο την άλλη η ομάδα του Τάσου Κελλίδη μένει στην τέταρτη θέση έχοντας 7 βαθμούς αλλά και παιχνίδι λιγότερο(αυτό με την ΑΕΞ στα Κιμμέρια), με την ομάδα του Κύρνου πέρα απο το εξ΄ αναβολής παιχνίδι που έχει να έχει μπροστά της δύο πολύ δύσκολα ματς με Βιστωνίδα εντός και Αστέρα ατο Μαγικό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Τζεβελεκίδης με βοηθούς του Στέλιο Ζαφειρίου και Γιώργο Γκώγο.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Τ. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Δημητριάδης, Νεανίδης, Ρέβης, Ελευθεριάδης, Παναγιώτου, Αχμέτ Σουκρή(78′ Θώμογλου), Πουτακίδης(45′ Καντηλάφτη), Δαηλίδης(63′ Χατζηκυριάκος), Μπουρλόγλου, Τηλαβερίδης

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελλίδης): Ικρέμογλου, Χασάν Ορτσούν, Τριανταφυλλάκης, Κελλίδης Ν.,Μουζαφέρογλου, Ιμπραήμογλου, Βελήογλου Μπερκ., Αμέτογλου, Μουρτεζάογλου(65′ Χουσείνογλου), Χαλήτογλου, Μουμίνογλου(90′ Σαλήογλου)

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το βράδυ της Τρίτης 2 Μαϊού στις 21:15 στο Κανάλι 6

Share it