Search

Photos: Αποθέωση και συγκίνηση στον αποχαιρετισμό του Ραζβάν Λουτσέσκου!Τίμησαν τον Ρουμάνο ΠΑΕ, Xanthifans και Παλαίμαχοι

Με την συγκίνηση να είναι διάχυτη τόσο στους ιθύνοντες του ξανθιώτικου συλλόγου όσο και στον Ρουμάνο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Ξάνθης με την Βέροια η ξανθιώτικη ΠΑΕ όπως και οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας Xanthifans και ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ τίμησαν τον Ρουμάνο για την προσφορά του στον σύλλογο.

Μια προσφορά που μπορεί να μην είχε κάποιο τίτλο η κάποια Ευρωπαϊκή πορεία ωστόσο είχε μια τριετία που ο σύλλογος μετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό Κυπέλλου, τρομερή υγεία στα αποδυτήρια αλλά και σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου.

Ο Λουτσέσκου ήρθε σαν κύριος και φεύγει σαν κύριος έχοντας κάνει μόνο φίλους στην ομάδα αλλά και εκτός αυτής, χάρις τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Ο Ρουμάνος δεν έκρυψε την συγκίνηση του τόσο κατά την διάρκεια της βράβευσης απο τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρη Πιαλόγλου, όσο και κατά τον θερμό εναγκαλισμό του με τους παίκτες της ομάδας, που ετοίμασαν μια φανέλα του συλλόγου με το όνομα του Λουτσέσκου και το νούμερο 108 όσα και τα ματς που έκατσε στον ξανθιώτικο πάγκο, ο μακροβιότερος τεχνικός της ομάδας.

Απο πλευράς Παλαιμάχων την ανθοδέσμη στον Λουτσέσκου παρέδωσαν οι Γιάννης Δημητριάδης και Σάκης Καρασερίδης, ενώ ένα κασκόλ της ομάδας και μια ανθοδέσμη προσέφεραν στον Ρουμάνο οι Xanthifans που του εξέφρασαν την αγάπη των φιλάθλων της ομάδας προς το πρόσωπο του.

Σε ευχαριστούμε για όλα Mister, εις το επανιδείν…

Share it