Search

Με στόχο την κούπα πηγαίνει στη Θεσ/νίκη η ομάδα της Α.Δ. Αλεξανδρούπολης!

Η ομάδα ποδοσφαίρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξ/πολης κατέκτησε το πρωτάθλημα της Θράκης και τώρα ετοιμάζεται για τα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί οι παίκτες του Βασίλη Τσιομλεκίδη θα βρεθούν μαζί με τις Α.Δ. Αιτολοακαρνανίας, Θεσ/νίκης και μία εκ τών Κομοτηνή, Δράμα ή Λευκάδα οι οποίες θα δώσουν αγώνες μπαράζ.

Το SportsAddict μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι δηλώνουν πανέτοιμοι και έχουν στόχο την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Ο Υπαστυνόμος Α’ και υπεύθυνος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ιωάννης Καραβελάκης δήλωσε:

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης συστάθηκε με προτροπή του γενικού περιφερειακού αστυνομικού διευθυντή κ. Μενεξίδη το Νοέμβριο.

Η προσπάθεια μας ήταν δύσκολη γιατί δεν είχαμε εμπειρία σε αυτά τα θέματα. Μας βοηθήσαν πολλοί άνθρωποι, φίλοι, συμπολιτές μας που μας αγαπάνε. Το 90% του έμψυχου δυναμικού αγωνίζεται σε ομάδες του Α’ και Β’ τοπικού πρωταθλήματος του Έβρου και είναι όλοι πολύ καλά παιδιά και ικανοί παίκτες που δέσανε με τόσες λίγες προπονήσεις και αγώνες.

Αυτή η προσπάθεια λοιπόν απέδωσε καρπούς καθώς προκριθήκαμε στα ημιτελικά που θα διεξαχθούν 13-15 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε εκεί τις δύο ομάδες με τις οποίες θα παίξουμε θα περάσουμε στον τελικό ο οποίος θα γίνει πιθανότατα το Φθινόπωρο.

Μέσα από αυτή την προσπάθεια καταφέραμε να συσφίξουμε τις μεταξύ μας σχέσεις και να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο στην κοινωνία, καθώς πέρα από το αθλητικό πνεύμα αναδείξαμε και το φιλανθρωπικό μας αφού ορισμένες κινήσεις που κάναμε και είχαν τέτοιο χαρακτήρα ακούστηκαν πολύ θετικά μέσα στην πόλη.

Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχήν και αυτή η προσπάθεια να έχει ένα καλό αποτέλεσμα και να έχουμε τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε και τον επόμενο χρόνο».

Ο αμυντικός Χρήστος Μπαρμπαγιάννης είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στα ημιτελικά γιατί ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Θέλουμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και περιμένουμε με ανυπομονυσία τους αγώνες του Ιουνίου. Στόχος είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης.

Στα παιχνίδια που παίξαμε παρουσιαστήκαμε πολύ δυνατοί, έχουμε μία καλή ομάδα και φάνηκε ότι είχαμε όρεξη και διάθεση. Αυτό φάνηκε τόσο από τους παίκτες, όσο και από τους ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα και βέβαια από τον προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη. Αντιμετωπίσαμε με την πρέπουσα σοβαρότητα το πρωτάθλημα της αστυνομίας. Όλα τα παιδιά αγωνίζομαστε σε ομάδες και ξέρουμε πως πρέπει να λειτουργούμε.

Είναι όμορφο που με συναδέλφους στην αστυνομία βρεθήκαμε όλοι μαζί για αυτό το σκοπό, αν και πολλά από τα παιδιά είμαστε οι συμπαίκτες ή αντίπαλοι στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ».

Ο αμυντικός Γιώργος Πετκίδης τόνισε:

«Είμαι ικανοποιήμενος και χαρούμενος που καταφέραμε να περάσουμε στα ημιτελικά. Είναι πολύ όμορφο να συνδυάζεις το επάγγελμα σου και το χόμπι σου. Είναι ευτυχία να αγωνίζεσαι με παιδιά που είσαι μαζί στο σώμα και δείχνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε και άλλα πράγματα πέρα από την δουλειά μας. Επίσης, μας βοηθάει να ξεφύγουμε από την εργασία μας η οποία όσο να ναι είναι λίγο ψυχοφθόρα.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό και πολύ μεγάλο ρόλο παίζει ο άνθρωπος που μας καθοδηγεί που αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή μας.

Τώρα βλέπουμε το ματς του ημιτελικού, συγκεντρωνόμαστε σε αυτό και μακάρι να βρεθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε και την πρωτιά. Πάμε όμως βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι».

Share it