Search

Υποβιβάστηκε στην Α2 Γυναικών ο Άρης που στέλνει στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ τον ΑΟ Σερρών! Οι 9+2 αντίπαλοι της Ασπίδας Ξάνθης

Ακόμη μια ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί στον δρόμο της Ασπίδας Ξάνθης τη νέα αγωνιστική χρονιά στην Α2 Γυναικών, καθώς ο Άρης ηττήθηκε στο πέμπτο ματς απο τον Πανιώνιο και έτσι υποβιβάστηκε στην Α2 ρίχνοντας παράλληλα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ μετά απο 12 ολόκληρα χρόνια τον ΑΟ Σερρών.

Η ομάδα των Σερρών που ήλπιζε είτε σε άνοδο του Ηρακλή ως τρίτος κάτι που δεν κατάφερε(θυμηθείτε ΕΔΩ), είτε ο Άρης να αποφύγει τον υποβιβασμό κάτι που δεν συνέβη και έτσι μετά τον ΠΑΣ Γιάννενα και ο ΑΟΣ αποχαιρετά την Α2 κατηγορία Γυναικών.

Με τον υποβιβασμό του Άρη πλέον η ομάδα του Νεδήμ Καρά Αχμέτ γνωρίζει τους 9 απο τους συνολικά 11 αντιπάλους της τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 Γυναικών, με τις δύο εκκρεμότητες να έχουν να κάνουν με την πρωταθλήτρια της ΕΚΑΣΘ που ανεβαίνει απευθείας αλλά και την ομάδα που καταλάβει την πρώτη θέση στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου που θα διεξαχθεί μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ΕΚΑΣΧ, ΕΣΚΑΒΔΕ, ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΚΕΜ και ΕΚΑΣΔΥΜ.

Οι δεδομένοι 9 αντίπαλοι, εκτός απροόπτου δηλαδή αποχώρησης ομάδας, θα είναι οι Άρης, Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολύμπια Λάρισας, ΑΕ Πυλαίας, ΕΟ Σταυρούπολης, Πιερικός Αρχέλαος, Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και Τιτάνες Δράμας. Δηλαδή 6 ομάδες απο την Θεσσαλονίκη, μία απο Λάρισα, μία απο Κατερίνη και η γειτονική Δράμα.

Share it