Search

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι της Ξάνθης που “καθάρισαν” απο νωρίς την Λάρισα!

Δίχως…φρένα συνεχίζει η Κ17 της Ξάνθης που χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κατάφερε να κερδίσει με 3-2 την Λάρισα στα Πηγάδια, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 4ου γύρου του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή άνοιξαν το σκορ  με τον Άγγελος Γκατζόγιας μόλις στο 3′, για να έρθει στο 36′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι να κάνει το 2-0 ο Δουλγέρης με τον Ιωάννου στο 40 να κάνει το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΛ ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 42′ και να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 90′.

Με δύο στροφές να απομένουν η ομάδα της Ξάνθης διατηρείται στην κορυφή του ομίλου φτάνοντας τους 61 βαθμούς, και με παιχνίδι περισσότερο απο τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Ζηλούδη και Κορομπέλη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου (72′ Ποδαρας), Λεωντσάκος (60′ Σπυριδωνίδης), Θυμιάνης (87′ Τηλαβερίδης), Θεοφυλάκης, Μελιόπουλος (66′ Κριεζής) Γκατζόγιας, Γράβας, Ιωάννου, Δουλγέρης, Σουλεϊμάν (78′ Κιούπης).

Share it