Search

Σπουδαίες διακρίσεις και μετάλλια για Σπανίδου και Γκουλιαμτζή στο Πανελλήνιο Ποδηλασίας Λυκείων! Καλή παρουσία απο αθλητές του Πήγασου

Με δύο πολύ μεγάλες διακρίσεις και εξαιρετική συνολική παρουσία επέστρεψαν απο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας που διεξήχθη στο Κιλκίς, επέστρεψαν οι πέντε Ποδηλάτες του Πήγασου με την ξανθιώτισσα Στελλίνα Σπανίδου και τον Αλεξανδρουπολίτη Συμεών Γκουλιαμτζή να καταφέρνουν να ανέβουν στο βάθρο και να κερδίζουν σημαντικούς βαθμούς μοριοδότησης για την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

Πιο συγκεκριμένα η Στελλίνα Σπανίδου μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης κατέλαβε την δεύτερη θέση στα 10χιλιόμετρα με χρόνο 17,17 , για μόλις 2 δευτερόλεπτα έχασε το χρυσό απο την Σούλιου απο τα Τρίκαλα, με την νεαρή ποδηλάτησα να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο και όντας μαθήτρια της δευτέρας Λυκείου να έχει την ευκαιρία του χρόνου να κάνει ακόμη σπουδαιότερα πράγματα.

Ο Συμεών Γκουλιαμτζής μαθητής του 2ου ΓΕΛ Αλεξανδρούλης κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 105 χιλιόμετρα με χρόνο 3:05:48, και έτσι κέρδισε σημαντικούς βαθμούς για τις εξετάσεις και τον στόχο που έχει θέσει να περάσει στην Γυμναστική Ακαδημία.

Στον ίδιο αγώνα των 105χλμ. πολύ κοντά στο βάθρο έφτασε και ο Μπουράκ Αρίφ Ογλου μαθητής του 5ου ΕΠΑΛ Ξάνθης που κατετάγη 5ος με χρόνο 3:06:03. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Τάσος Καλονικίδης μαθητής του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης που κατέλαβε την 5η θέση στον αγώνα των 15χλμ. με χρόνο 22,44. Στην ίδια κούρσα και παρότι έσκασε η ρόδα του ο Χασάν Σεμπέρκ μαθητής του Μειονοτικού σχολείου Ξάνθης όχι μόνο δεν τα παράτησε αλλά παρά την ατυχία που είχε τερμάτισε κανονικά καταλαμβάνοντας την 10η θέση με χρόνο 31,09.

 

Και οι πέντε νεαροί αποτελούν μέλη της ομάδας του Πήγασου Ξάνθης, με τον Πρόεδρο μάλιστα Αφεντούλη Τσακιρίδη αλλά και στελέχη του συλλόγου να δίνουν το παρών στο Κιλκίς για να στηρίξουν τους αθλητές τους που πραγματοποίησαν εξαιρετική παρουσία.

Share it