Search

Τρίτοι στην Ελλάδα οι παίδες του Φάρου Αλεξ/πολης, τρεις πανελλήνιοι τίτλοι για Βασιλειάδου!

Με εξαιρετικές διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων που διεξήχθη στη Χίο. Έπειτα από την διεξαγωγή των προκριματικών φάσεων, οι καλύτερες ομάδες της χώρας συναντήθηκαν στο νησί της Χίου για να αναδεχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδος σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Εκπρόσωπος από την περιοχή της Θράκης ήταν η ομάδα του Φάρου Αλεξανδρούπολης σε αγόρια και κορίτσια. Η ομάδα των παίδων ενώ βρισκόταν στο No 5 της αξιολόγησης κατάφερε να σκαρφαλώσει στο τρίτο σκαλί του βάθρου χάνοντας στα ημιτελικά από την πρωταθλήτρια ομάδα του Βόχα. Οι παίκτες της ομάδας Ηλίας Σταματόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος και Νικηφόρος Μύρος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πέρασαν στη δεύτερη θέση του ομίλου σημειώνοντας δύο νίκες και μία ήττα , και στο κρίσιμο ματς για το μετάλλιο έκαμψαν την ομάδα του Λέων Κορινθίας με 3-1 κατακτώντας το.

Η ομάδα των κορασίδων του Φάρου στηρίχθηκε στις Κωσταντίνα Πιστόλα , Ελισάβετ Χατζηκύρκα και Γεωργία Καραμανλή και κατάφερε να τερματίσει στη πέμπτη θέση σημειώνοντας μία νίκη στη διοργανώτρια ομάδα του Παγχιακού.

Οι επιτυχίες δε σταματούν εδώ καθώς ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το ομαδικό πρωτάθλημα κορασίδων για τη Θεοδώρα Βασιλειάδου από την Αλεξανδρούπολη που με τα χρώματα του ΓΑΟΠ και τις συμπαίκτριες της Μαλαματένια Παπαδημητρίου Ντανιέλα Γραματοπούλου και Μαρiα Αλεξανδροπούλου έφτασαν στη κορυφή της Ελλάδας κατακτώντας το πρωτάθλημα κορασίδων νικώντας όλες τις ομάδες με το εμφατικό σκορ 3-0. Οι επιτυχίες της Θεοδώρας συνεχίστηκαν και σε ατομικό επίπεδο καθώς κατέλαβε την τρίτη θέση στο απλό και το διπλό αγώνισμα και έτσι επέστρεψε από την Χίο κατακτώντας ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια.

Οι προπονητές που συνόδεψαν την αποστολή Ανδρέας Νικολακάκης και Άγγελος Τσίμας έμειναν άκρως ευχαριστημένοι από την απόδοση των παιδιών, ενώ φαίνεται πως το πινγκ-πονγκ της Αλεξανδρούπολης γνωρίζει εντυπωσιακές και πρωτόγνωρες επιτυχίες πανελλαδικής εμβέλειας.

Share it